Počinje upis dece u vrtiće Radosnog detinjstva i to samo onlajn

Upis dece u narednu školsku godinu u vrtiće Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" počinje danas, 11. aprila i trajaće do 11. maja.
Počinje upis dece u vrtiće Radosnog detinjstva i to samo onlajn
Foto: 021.rs
Upis će biti isključivo preko eUprave, na konkursu.
Prilikom upisa deteta u vrtić, u Službi socijalne zaštite roditelji mogu dobiti informacije o potrebnoj podršci detetu ili porodici.
Konačna rang lista dece biće objavljena 28. juna. 
 
Po upisu prošle godine, na listi čekanja za boravak u vrtićima bilo je oko 300 mališana. Broj slobodnih mesta biće poznat uoči upisa kada se utvrdi broj dece koja će boraviti u vrtićima i po okončanju premeštaja, a premeštaji na zahtev roditelja biće razmatrani u septembru. 
 
Prošle godine je u vrtiće "Radosnog detinjstva" upisano više od 17.000 dece.
  • Milena

    11.08.2022 21:46
    Sta znaci kada se podnese zahtev na e upravi za upis u jaslice ili vrtic kako god sta znaci kad pise zaveden i kako da saznam jel dete upalo u vrtic ili ne. Hvala!
  • @Mima

    11.04.2022 16:17
    Nauči pravopis. Nisi ti baš bila redovna u školi, a izgleda ni u vrtiću. Idi grickaj sendvič i glasaj. Zadnjih deset godina niko nije zaposlen u Radosnom detinjstvu a da nije SNS botina!
  • Mima

    11.04.2022 14:47
    Podrska zaposlenjma PU
    Ovi prethodni komengari dolaze od nezadovoljnika svim i svacim. Prvo: zaposleni nisu botovi nego ljudi koje bi trebalo postovati. Nisu to vasi podanici. Kome se ne svidja nek svoje dete upise kod pri vatnika. Kad ne upisete ddte onda na sve nacine trazite vezu...tada su divniii. A nakon toga krecete u linc. PODRSKA PU. ZADOVOLJNI RODITELJ

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.