Izmena saobraćaja u Rumenačkoj zbog uklanjanja pružnog prelaza, isto sledi u Raše Radujkova

Režim saobraćaja u delu Rumenačke ulice biće izmenjen od danas, 5. aprila do petka, 8. aprila zbog uklanjanja pružnog prelaza sa kolovoza.
Za vreme radova saobraćaj neće biti u prekidu, ali će biti preusmeren na po jednu saobraćajnu traku po smeru.
Pružni prelaz u Ulici Radomira Raše Radujkova biće uklonjen u periodu od 11. do 15. aprila, kada će takođe doći do privremene izmene režima saobraćaja na ovom putnom pravcu i odvijanja dvosmernog saobraćaja na jednoj kolovoznoj traci.
Na vozače se apeluje da posebno obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju i svoju vožnju prilagode uslovima odvijanja saobraćaja u zoni radova.
  • Miki

    05.04.2022 14:04
    Konačno
    Već godinama razvaljujemo kola na tim prelazima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.