Bora Novaković: Pobedio je Novi Sad

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Novi Sad Borislav Novaković oglasio se povodom izbornog dana i rezultata.
Bora Novaković: Pobedio je Novi Sad
Foto: 021.rs

Kako je naveo u video snimku objavljenom na društvenim mrežama, izborni dan je bio "težak i naporan, ali i uspešan".

"U našem gradu nije pobedilo nijedno ime, nijedna stranka. Pobedio je Novi Sad. I pored pritisaka i kupovine glasova, opozicija je osnažila, a SNS je oslabio", naveo je Novaković.
On se zahvalio građanima na energiji sa kojom su izašli na izbore, a posebno se zahvalio kontrolorima.
 
"Hvala kontrolorima. Do poslednjeg atoma snage su se borili za svaki glas i sačuvali su ga. Novi Sad nije grad u kome veličinu ima Aleksandar Vučić i njegova politika", istakao je.
 
 
Novaković je zaključio da rezultati izbora znači da su "korak bliže onome čemu svi težimo, a to je konačna pobeda".
 
Podsetimo, 021.rs je juče kontaktirao opozicionare iz Novog Sada. Niko iz Ujedinjeni za pobedu Srbije nije želeo da da izjavu do objavljivanja konačnih rezultata izbora. 
  • Novi Sad

    07.04.2022 09:32
    Kako da ne
  • Detos Ns

    06.04.2022 23:17
    Ja gdina Boru licno poznajem, covek koji nikad nista nije ukrao, deca I zena su mu divni, neverovatno mi je da ga ljudi toliko prozivaju, da li je iko ikada imao neke konkretne dokaze, svi samo pisu nemoj samo ti Boro molim te, toliko si afera imao...nemam ja nista od ovoga kao ni gospodin Bora ali je po meni ne sudite o coveku ako ne znate, bar proverite pa onda prozivajte, to je ok, ne budite kao SNS botovi
  • Djodjo

    06.04.2022 16:26
    Pravda ili ne
    Zar dotični nije na izdržavanju višegodišnje zatvorske kazne

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.