Svetski dan zdravlja: Novosadski mališani odgovaraju šta za njih znači život na zdravoj planeti

Svetski dan zdravlja obeležava se širom planete 7. aprila, a ove godine Institut za javno zdravlje Vojvodine pokreće kampanju o značaju zdrave životne sredine.
Svetski dan zdravlja: Novosadski mališani odgovaraju šta za njih znači život na zdravoj planeti
Foto: 021.rs

Instagram će biti mesto sveobuhvatne kampanje u kojoj će učestvovati i vojvođanski stručnjaci, ali i mališani Osnovne škole "Marija Trandafil" u Veterniku.

Učenici 5. razreda ove škole doneće zdravu užinu, pokazati svoje omiljene aktivnosti, igre i vežbe u prirodi, a o tome razgovarati sa dr Draganom Balać i doc. dr Dušanom Čankovićem.

Deo kampanje i aktivnosti za Svetski dan zdravlja moći će da se isprati na Instagram stranici Instituta za javno zdravlje Vojvodine.
 
Kad je reč o sveobuhvatnoj globalnoj kampanji za 7. april, pravila je definisala Svetska zdravstvena organizacija. Postavite fotografiju svog omiljenog mesta i navedite šta za vas znači život na zdravoj planeti, uh hešteg #HealthierTomorrow.
  • Nesto

    06.04.2022 08:50
    ...
    Kad ne bude ZLIH ljudi, kojih sad ima previse, onda ce da bude i zdrava planeta! Vreme je za jedno veliko ciscenje, ali ne ovo sto se nama plasira.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti