Maturski panoi i ove godine u centru

Grad Novi Sad će maturantima i ove godine obezbediti prostor u centru za izlaganje panoa.
Maturski panoi i ove godine u centru
Foto: 021.rs
Panoi će biti izloženi od 9. maja u Ulici kralja Aleksandra, a ima 60 mesta za njihovo izlaganje. 

Molbe za isticanje panoa mogu se slati do popune slobodnih mesta, najkasnije do 6. maja, na mejl adresu protokol@novisad.rs.

Treba navesti naziv škole, odeljenje i kontakt-telefon. Molbu podnosi učenik predstavnik odeljenja maturanata.
 
Kako bi se na postojećem prostoru mogao izložiti što veći broj panoa, oni moraju biti maksimalne visine 120 cm i maksimalne širine 75 cm. Pano mora biti odštampan na foreksu.
 
Kao i prethodnih godina, Grad poziva sve zakupce lokala u centru Novog Sada da prihvate inicijativu gradonačelnika i da izađu u susret maturantima time što će im omogućiti postavljanje panoa u izlozima bez nadoknade.
  • anonimus

    09.04.2022 09:40
    Na_mladima_svet...
    Trebalo bi napraviti i panoe svih onih koji ove godine napuste ovu zemlju, postalo je neizdrzivo ziveti pod ekonomskim tigrom u zadnjih deset godina
  • Nervozni glasač

    08.04.2022 21:11
    Лепа је то традиција. Мало тога лепог је опстало.
  • Zla...

    08.04.2022 20:40
    Bravo!
    Ovo je jedan od najlepših običaja i tradicije koju Novi Sad ima i gaji. Zaista, ima se čime i pohvaliti, svojim mladim i obrazovanim sugradjanima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.