FOTO: Ovo su najlepši psi u Novom Sadu

Sedma po redu izložba pasa mešanaca, a povodom Svetskog dana napuštenih životinja, održana je danas u Limanskom parku.
FOTO: Ovo su najlepši psi u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Veliki broj vlasnika doveo je svoje ljubimce na ovo zanimljivo nadmetanje.
Učestvovali su psi mešanci, invalidni, slepi i gluvi psi.
 
Pobednici iz svake kategorije prošli su u finalni izbor "Ko je šmeker celog grada?" i takmičili se za prvu, drugu i treću "najkeru" izložbe. 
 
Psi su se birali u više različitih kategorija, tako je publika mogla da vidi izbor za najlepšeg crnog psa, za elegantno popunjenog psa, za najstarijeg psa, izbor za psa koji izvodi trikove, izbor za naj frizuru, za najlepšeg invalidnog psa, za najsličnijeg vlasnika i psa, izbor za najlepšeg psa sličnog rasi, izbor za unikatnog mešanca i izbor za najlepši par - dete i pas.
 

Cilj izložbe je promocije udomljavanja pasa, kao jednog od najhumanijih načina pružanja ljubavi i pažnje napuštenim psima u Novom Sadu, poručuje JKP "Zoohigijena i veterina", koji je organizator događaja.

  • Lolek

    13.04.2022 21:45
    Komšije
    Najlepši je pas Dablin sa Limana, da li je bio na izložbi?
  • Laci-Laki

    09.04.2022 23:07
    obrnulo se
    Veoma lep dogadja, proistekao iz lepih osecanja coveka. Na zalost, ta osecanja sve manje imamo prema samoj ljudskoj vrsti sto se ogleda sve manjim brojem beba. Ne, nisu ekonomski uslovi. Gubimo osecak koliko je ljudski zivot vredna, a prazninu popunjavamo ljubavlju prema zivotinjama. No, jedno ne treba da iskljuci drugo.
  • salajka

    09.04.2022 19:42
    E, da sam ja dovela moju Dobrilu! Pozdrav svim pravim humanim ljudima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti