FOTO: Nakon pisanja 021.rs brzinski zatrpana duboka rupa u Poštanskoj

Radnici JKP "Put" zatrpali su veliku rupu u Poštanskoj ulici.

O ovoj rupi je 021.rs pisao juče, a reakcija gradskih službi je usledila nakon našeg obraćanja iako su građani naveli da su nekoliko dana uzalud prijavljivali problem propadanja behaton ploča u Poštanskoj.

Iz Gradske kuće su 021.rs poslali i fotografije kako radnici sređuju rupu u Poštanskoj, dodajući da su to uradili po hitnom nalogu Uprave za građevinsko zemljište i investicije.

Podsetimo, građani nam prijavili da je rupa duboka oko jedan metar i prvobitno je bila široka koliko jedna behaton ploča, a potom je još nekoliko kocki propalo i rupa se sve više širila.

Prema rečima ljudi koji prolaze ili rade u ovoj ulici, u utorak ujutru je i jedna žena upala unutra, a prolaznici su joj pomogli da izađe.

Mada iz Grada nisu naveli da li je ustanovljen razlog nastanka rupe, čini se da je delovanje podzemnih voda ispralo podlogu ispod behaton ploča.

Dodajmo i da je Poštanska ulica unazad više godina pešačka zona u kojoj je dozvoljeno kretanje samo pešaka i biciklista. Mada je ulica bila rekonstruisana i dato je obećanje da će biti ozelenjena, to se do danas nije dogodilo, a u uz sve to - u njoj se redovno parkiraju automobili.

  • deo demosa

    13.04.2022 13:09
    negoooo
    Kako bi bilo da napišete nešto o trotoaru na Trifkovićevom trgu, sa desne strane, od Miletićeve do Njegoševe? Možda se dogodi čudo.
  • Observer

    13.04.2022 12:21
    Izvinite...
    Da li bi bilo bolje da je nisu zatrpali posle pisanja 021?
  • Ksenija

    13.04.2022 12:02
    Divno, hajde sada dođete na Adice pa pišite o tome kako nemamo ni kanalizaciju ni asfalt, rupa zato ima svuda i ogromne su, više liče na kratere...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti