Uskoro rekonstrukcija kanalizacije u centru grada

Ugovoreni su radovi na kanalizacionoj mreži u Ulici Modene, dok će tender za rekonstrukciju vodovoda morati da se ponovi.
Uskoro rekonstrukcija kanalizacije u centru grada
Foto: 021.rs

"Vodovod" je sproveo nabavku za radove na kanalizaciji, a pristigla je jedna ispravna ponuda, koju su sastavile "Energy-pro" i "Novkol".

One su dobile posao od gotovo 15 miliona dinara, bez poreza.

Radovi na kanalizaciji će trajati 30 dana. 

Nasuprot tome, tender za rekonstrukciju vodovoda u ovoj ulici, u vrednosti od 5,5 miliona dinara, bez poreza, nije uspeo, jer nije bilo ponuđača. Očekuje se da će javna nabavka biti ponovljena u kratkom roku.
 
Dodajmo i to da je polovinom marta izdata građevinska dozvola za rekonstrukciju vodovodne i kanalizacione mreže u centru grada, u Ulici Modene, Zmaj Jovinoj i Ilije Ognjanovića.
  • GoXI

    16.04.2022 15:00
    Rekontstrukcija
    kanalizacije u centru a na Adicama (da ne nabrajajm sad) ulicama od veterničke ulice prema futogu taj deo Adica) i nekim drugim prigradskim naseljima Novog Sada ljudi nemaju još najobičniju kanalizaciju
  • pajo patak

    16.04.2022 14:52
    pa čim završe kanalizaciju
    za pola godine, taman će proći prepošteni tender za vodovod i onda ponovo kopanje.
  • Staaari Egzitaš

    16.04.2022 09:52
    Svake godine isto
    Ide Egzit, pa eto i radova!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti