Podrži znanje: Otvorene prijave za akciju kompanije Vega IT pod nazivom "Zajedno za srednjoškolce"

Kompanija Vega IT, po prvi put organizuje društveno-odgovornu akciju pod nazivom "Podrži znanje: Zajedno za srednjoškolce".

Cilj kampanje jeste doprinos unapređenju kvaliteta nastave i obrazovanja srednjoškolaca donacijom opreme u vidu desktop i laptop računara. 

Nakon prijava srednjih škola formirana je lista prioriteta na osnovu glasova građana. Sada Vega IT poziva sve kompanije i fizička lica da se pridruže akciji i da svojim učešćem doprinesu da što više srednjih škola dobije potrebnu opremu za rad.  

"Cilj nam je da se što više kompanija i fizičkih lica pridruži našoj kampanji “Podrži znanje” kako bismo zajedno uspeli da doniramo opremu i pomognemo pri digitalizaciji nastavnih procesa srednjih škola. Želeli bismo da srednjoškolce nova oprema dočeka u kabinetima 1. septembra, što predstavlja i poslednju fazu projekta", kažu organizatori. 
 
Više o samoj kampanji saznajte na OVOM LINKU.
 
Svi zainteresovani svoj doprinos mogu dati donacijom finansijskih sredstava, a sve što je potrebno jeste da se prijavite putem ove FORME
 
Prijave su otvorene do 10. maja. 
  • profa

    19.04.2022 17:52
    Podržavam akciju. Smeta mi nešto drugo. Firme i preduzetnici, koji uredno plaćaju porez i normalno je da očekuju od države da im reši obrazovanje budućih radnika, moraju da prave ovakve akcije jer škole normalnim putem ne mogu da dobiju potrebnu opremu i kvalitetno obrazuju učenike za rad u privredi i nastavak školovanja na fakultetima. Bio sam u prilici, više puta, da vidim ponude za nabavku računara od jedne novosadske firme u kojima su cene računara duplo veće od tržišnih. Nadležne institucije objave konkurs za nabavku opreme i isti dan dolazi ponuda od te firme. Iznos sredstava je toliki da zakonski nije potrebno raditi javnu nabavku, već ide postupak sa tri ponude. Preostale dve ponude su od sestrinskih firmi. U stvari država ima dovoljno novca da podmiri svoje potrebe, ali pohlepa funkcionera koji upravljaju novcem je bezgranična.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti