Predstavljanje antologije Đoletove poezije i do sada neobjavljene pesme u "najopevanijoj ulici"

Antologija poezije Đorđa Balaševića i do sada neobjavljena pesma biće predstavljene u petak, 29. aprila, u Ulici Jovana Cvijića 33.
Predstavljanje antologije Đoletove poezije i do sada neobjavljene pesme u "najopevanijoj ulici"
Foto: 021.rs

To je na Fejsbuku najavila ćerka novosadskog kantautora Jelena Balašević. 

Ona je pozvala ljubitelje Balaševićeve muzike da budu deo "malog događaja koji će uključiti ponešto iz porodične video arhive, ponešto sa koncerata, ponešto uz muziku", a najavljene su i kiflice.

"Jedna do sada neobjavljena pesma, jedna davno objavljena knjiga, ali ovaj put proširena, antologija poezije od prve pesme pa sve do 2021. Nešto mi je previše otrcana reč: promocija... iako to formalno jeste, ali... Nek bude: Još Jedan Praznik?", navela je Jelena Balašević na Fejsbuku.
 
 
Datum 29. april nije odabran slučajno, u pitanju je rođendan Olivere Balašević.
 
Događaj će se održati u petak, 29. aprila, u Jovana Cvijića 33, sa početkom u 20 časova.
  • Gordana

    19.04.2022 21:01
    /
    Haha kome smeta zatvaranje ulice u 20 h, sto se ne bunite kad pola grada iz određenih razloga bude zatvoreno...smešno stvarno,samo da bi stavili sto losiji komentar.Meni se sviđa ideja...samo napred.
  • Bora

    19.04.2022 19:46
    *
    Radujemo se. Iskreno Novi Sad to zasluzuje, ne obaziruci se na negativno komentare. Opus jednog velikana, pre svega!
  • Saša

    19.04.2022 18:04
    /
    Pa divno u svakom slucaju,meni licno ne smeta na ciji je rođendan,bitno je da se u gradu organizuje nesto lepo.A gore pomenuti komentar u vezi okupljanja ispred kuce je veoma loš jer nije isto kada kod nekog dolazi svaki dan puno nepozvanih ljudi i ako vas neko pozove da dođete.Razumite ljudi,svako voli svoju privatnost kad mu je potrebna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti