Pajtić odgovorio na tvrdnje Mikija Manojlovića: Ko je vređao, a ko prostački slagao?

Glumac Predrag Miki Manojlović izjavio je da je bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić vređao njega i članove žirija "Sterijinog pozorja" 2017. godine.
Pajtić odgovorio na tvrdnje Mikija Manojlovića: Ko je vređao, a ko prostački slagao?
Foto: 021.rs (Ilustracija/ Screenshot/ Jutarnji list)

Na to je i reagovao i sam Pajtić, poručujući da su u pitanju laži.

"Stiže Tviter demokrate, čoveka za koga sam glasao, koji je jedno vreme bio i predsednik Demokratske stranke, koji se zove Bojan Pajtić. Tviter, koji kaže kako 'ona govna', a to smo mi, nas pet, mi smo ta govna… Ona govna, kaže, nisu dodelila nagradu, recimo, Kokanu Mladenoviću. Sram ga bilo. Demokrata", rekao je Manojlović, gostujući u emisiji na TV N1.

Nakon što je isečak ovog razgovora krenuo da se širi društvenim mrežama, oglasio se i sam Pajtić. 
 
On je ponovo podelio svoj tvit iz 2017. godine, u kojem se navodi da "član žirija Sterijinog pozorja vrši pritiske da Kokanova fantastična predstava, iz političkih razloga, ne dobije nijednu nagradu". Tvit je zaključio jednom rečju - "banda".
 
"Miki Manojlović je večeras prostački slagao da sam članove žirija Pozorja 2017. na Tviteru nazvao govnima. Pod jedan - prezirem vulgarnost. Pod dva- nikada u životu ne bih uvredio pokojnu Isidoru Žebeljan i Eminu Elor. Pod tri - tvit se jasno odnosi na neimenovanog člana, a Manojlović se, očito, prepoznao", napisao je Pajtić.
 
Te 2017. godine predstave na "Sterijinom pozorju" ostale su u senci odluke žirije da nijedna ne dobije nagradu za najbolju. Tako su dodeljene dve zaslužene Sterijine nagrade - Sterijina nagrada svim učesnicima 62. pozorja i Specijalna Sterijinga nagrada publici.
  • Marija

    20.04.2022 10:13
    Razocarana
    Nisam bila ljubitelj Pajtica i njegove politike, daleko od toga, ali sam zgranuta izjavama Manojlovica u vezi nesrecnog nam predsednika. Pa cime si ti covece ucenjen? Da li se i kod tebe u familiji neko drogira, ili pak treba neki nelegalni objekat da se ozakoni?
  • Uzas

    20.04.2022 06:55
    Ocekujem reakciju Francuske ambasade ,za uvredljivo poredjenje De Gola sa Vucicem.
  • e to je glumčina

    20.04.2022 01:20
    - da li vi mislite da su se vaše kolege ristovski i manojlivić prodali?
    - ....ma ko bi to kupio?
    (Lane Gutović)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti