Sutra kiša, za vikend i do 24 stepena

Sreda će u Novom Sadu biti kišovita.
Sutra kiša, za vikend i do 24 stepena
Foto: 021.rs
Duvaće slab i promenljiv vetar. Minimalna temperatura biće 4, maksimalna 12 stepeni.
U četvrtak sunčano i osetno toplije, maksimalna temperatura biće 18 stepeni. U petak je ponovo moguća slabija kiša. Temperatura će se kretati od 9 do 19 stepeni.
Vikend veoma topao, a vreme će biti promenljivo oblačno. Oba dana najniža temperatura biće 10 stepeni, dok će najviša u subotu biti 21 stepen, a u nedelju 24 stepena.
 
Biometeorološka prognoza za sredu, 20. april:
 
Uticaj vremenskih prilika neće pogodovati hroničnim bolesnicima pa im se preporučuje da poslušaju savete lekara. Oprez se naročito savetuje bolesnicima sa varirajućim krvnim pritiskom i astmatičarima. Meteoropatske reakcije u vidu glavobolje i nervoze moguće su kod svih osetljivih osoba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti