FOTO "Vojvođanka" o kakvoj ste maštali: Sigurno mesto za savremen, kvalitetan i harmoničan život

Atraktivna lokacija, uz maksimalan komfor i kvalitetnu gradnju je nešto čemu teži svako ko kupuje nekretninu.
Sa tom idejom nastala je "Vojvođanka" - jedinstveni kompleks u Novom Sadu, u kojem vam zaista ništa neće nedostajati. Smeštena u mirnom, a urbanom delu grada, svojm sadržajem ispunjava sve uslove za savremen i harmoničan život.
"Vojvođanka" se nalazi na odličnoj lokaciji - ušuškana je na uglu Futoške i Ulice Mikole Kočiša, a uz dobru infrastrukturu i blizinu relevantnih objekata, ovaj kompleks postaće vaš novi centar grada. 
Koje god da su strukture, površine, spratnosti i orijentacije, stanovi su urađeni po meri budućih stanara. Od dvosobnih, trosobnih, četvorosobnih, do penthausa ili dupleksa, ponuda "Vojvođanke" je široka, te svako može da pronađe svoj kutak. Posebno uživanje za buduće kupce su terase sa pogledom na Frušku goru.
 
 
Ovaj moderan kompleks u dva nivoa ispod zemlje poseduje ukupno 174 garažnih mesta kvadrature od 12 do 33m2, 149 stanova koji su ravnomerno podeljeni na tri ulaza i 11 lokala.
 
Uz sve ove prednosti, ono što će svakoga sa razlogom najviše zanimati jesu cene kvadrata i kreću se u rasponu od 1.550€ do 2.420€/m2, plus PDV.
 
 
U centru svega
 
Mnogo je razloga zašto bi pravi izbor za značajnu životnu odluku kao što je kupovina stana bio "Vojvođanka". Na prvom mestu je kvalitet izgradnje, a potom i lokacija.
 
Kupci nekretnine u ovom kompleksu sebi su obezbedili miran život u urbanom delu grada, a u blizini stana imaju osnovne i srednje škole, kao i vrtiće, Novosadski sajam, Futoški park, Futošku pijacu, dok je centar grada na svega dva kilometra. Zbog dobre povezanosti saobraćajnica gradskim prevozom, blizu su i tržni centar Promenada, kao i Univerzitetski kampus i većina fakulteta.
 
 
"Vojvođanka" ostvaruje i odličnu povezanost sa ostalim delovima grada, mrežom javnog gradskog prevoza i autoputem E75, te iz tog razloga i izlazak iz grada neće predstavljati problem. 
 
Bulevar Evrope je na svega 400 metara, a u planu je izgradnja mosta preko Dunava koji bi predstavljao produžetak Bulevara Evrope u pravcu juga. Izgradnjom ovog mosta povezaće se autoput sa bačke strane sa državnim putevima sa sremske strane, kao i delovi grada kroz koje prolazi bulevar. Ovim će se ostvariti najbrža veza od granice sa Mađarskom na severu, do Rume i Šapca na jugu, kao i još jedna veza Novog Sada sa Fruškom gorom koja će saobraćajno rasteretiti Sremsku Kamenicu.
 
Šta je sve blizu "Vojvođanke"?
 
Izdvajamo najznačajnije objekte koji su u blizini "Vojvođanke":
 
*Medicinski fakultet i Farmaceutski fakultet – iza KBC Vojvodine 100m
 
*Predškolska ustanova Madagaskar – Futoška 119, udaljena 200m
 
*Novosadski sajam – 450m
 
*Futoški park – 500m
 
*Osnovna škola Vasa Stajić – Vojvode Knićanina 12b, udaljena 600m
 
*Srednja medicinska škola 7. April – Vojvode Knićanina 1, udaljena 800m
 
*Futoška pijaca – 950m
 
*Idea – 1,1 km
 
*Lidl – 1,7 km
 
Za sve vaše biznis ideje
 
"Vojvođanka" nudi i najprostranije poslovne prostore u nivou prizemlja sa galerijskim delom od 170m2 do 550m2, koji su stvoreni da započnete ili preselite svoj biznis na mesto koje će imati potencijal od prvog dana. 
 
Vreme je da realizujete svoje poslovne planove na pravom mestu, na odličnoj i prometnoj, a istovremeno mirnoj lokaciji.
 
Sigurnost za budućnost: Vojvođanka nudi posebnu pogodnost
 
"AIK banka" kroz projektno finansiranje podržava projekat "Vojvođanka", što za kupce znači da su zaštićeni od rizika da investitor neće ispuniti obaveze.
 
Pored navedenog, "AIK banka" daje posebne uslove za kupovinu svim kreditnim kupcima, uz već obezbeđenu projektnu dokumentaciju. 
 
Kupci kojima je ovo prva nekretnina, imaju pravo na povrat PDV-a. 
 
 
Kako do "Vojvođanke"?
 
Kupovinom stana na ovoj lokaciji, "Vojvođanka" će zaista postati vaš epicentar savremenog i kvalitetnog života u Novom Sadu, u kojem vam ništa neće nedostajati.
 
Zato već sada možete kontaktirati iskusan tim "Zoned grupacije" na telefon 062/600-900 ili putem e-maila prodaja@zoned.rs, a oni će vam izaći u susret i dati sve potrebne i neophodne informacije. 
 
Takođe, na sajtu zoned.rs možete pogledati strukturu i raspoloživost stanova, ali i saznati sve aktuelnosti. O svim ostalim novostima budite u toku i putem društvenih mreža fejsbuk i instagram.
"Zoned" - kompanija koja više od 20 godina gradi vaše snove
 
Budući da kupovina stana predstavlja važan i najodgovorniji momenat u životu svakog od nas, važno je da je poverite pravom timu i investitoru od poverenja. Kompleks "Vojvođanka" delo je renomirane "Zoned grupacije", koja stoji iza više od 25 stambeno - poslovnih objekata, na teritoriji Srbije u površini od više od 120.000 m2. 
 
Najveća referenca "Zoned grupacije" je da svi objekti imaju svu neophodnu dokumentaciju i da su upisani i uknjiženi u javne registre, zemljišne knjige i katastar - te kupci neće imati glavobolju i brigu da li će "svi papiri biti u redu".
 
Potencijalni klijenti "Zoneda" imaju sve pogodnosti dobre poslovne saradnje. Sve objekte "Zoned" gradi od najkvalitetnijih materijala, koristeći najmoderniju tehnologiju. Prilikom izgradnje upotrebljavaju kako prirodne materijale - kamen, drvo, keramiku, tako i savremene - aluminijum, inoks, kaljeno staklo, kompakt ploče, strukturalne fasade.
 
Reference "Zoned grupacije", od kojih se pored Beograda, izdvaja kompleks na Kopaoniku, možete pogledati na OVOM LINKU.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti