Kakve su to tezge zauzele plato Spensa?

Na platou Spensa se mogu videti nove moderne tezgde, koje će se u narednom periodu koristiti za razne manifestacije.
Kakve su to tezge zauzele plato Spensa?
Foto: 021.rs

Nakon što su građani obratili našoj redakciji i pitali čemu služe predmeti koje su zatekli, u Upravi Spensa za 021.rs navode da su u pitanju nove sive tezge. Kako dodaju, one se za sada nalaze na platou, dok ne budu prebačene u magacin, a javnost bi trebalo da ih vidi na narednoj Cvetnoj pijaci.

Ove tezge, koje imaju i grb Novog Sada su modernog dizajna i zameniće postojeće koje se koriste već dugi niz godina.

Na Spensu navode i da će, osim za Cvetnu pijacu, tezge koristiti i za potrebe drugih dešavanja, koja će se održavati na platou, a po potrebi i za druge manifestacije koje organizuje Novi Sad.

  • T. J.

    21.04.2022 09:07
    Žao mi je, ne dopada mi se. Šta je falilo onim šarmantnim drvenim kolibicama kakve postoje na ribljoj pijaci? Vi biste samo da menjate i da se ugrađujete, a pride nemate ni ukusa. Moj divni grad je propao sa vama na čelu.
  • 002211

    21.04.2022 09:03
    Biće više para za džepove gradskim ocima ili poslanicima.
    A vi kako hoćete.
  • A

    21.04.2022 09:03
    Užas
    Mislim, ovi komentari

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.