Manifestacija "Tour de Fruška" od 20. do 22. maja na Fruškoj gori

Manifestacija "Tour de Fruška", namenjena ljubiteljima biciklizma, rekreacije i boravka u prirodi, održaće se od 20. do 22. maja na Fruškoj gori.
Manifestacija "Tour de Fruška" od 20. do 22. maja na Fruškoj gori
Foto: 021.rs
U toku su završni radovi na uređenju i markiranju staza i organizaciji propratnih programa i sadržaja, a do sada je prijavljeno više od 180 takmičara.
Direktor manifestacije Ivan Arpaš kazao je da je ona namenjena svim ljubiteljima prirode, biciklizma i sporta, da se očekuje veliki broj učesnika, te da će se svi pridržavati ekoloških standarda. Plan je, kako je rekao, da ova manifestacija postane tradicionalna.
Sportski deo je rezervisan za MTB maraton rekreativnog karaktera, Veliku nagradu Vrdnika "Ebike", trke "Eliminator" i "Trail", kao i trku "Gas gas", namenjenu najmlađim učesnicima.
 
Propratni program manifestacije obuhvata Noćni bazar uz prisustvo velikog broja proizvođača zdrave hrane, zanatlija i vinara iz Pokrajine, u okviru kog će mnogobrojni posetioci imati priliku da probaju vojvođanske gastronomske specijalitete i da vide prezentaciju kulturnih dešavanja i znamenitosti na štandovima turističkih organizacija iz Vojvodine.
  • 002211

    21.04.2022 12:34
    Prljajte prirodu, samo dajte.
  • NSBoYs

    21.04.2022 08:43
    Pijaca
    Još jedna pijaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti