Danas licitacija za prodajni prostor na novosadskim pijacama

Javna licitacija za zakup i rezervaciju prodajnih prostora na novosadskim pijacama održaće se danas, 27. aprila u prostorijama Tržnice u Ulici Žike Popovića 4.
Danas licitacija za prodajni prostor na novosadskim pijacama
Foto: 021.rs
Poslovni prostori i zemljište za postavljanje manjeg montažnog objekta i druge namene biće ponuđeni za Limansku, Detelinarsku, Temerinsku, Najlon i Kvantašku pijacu.
Rezervacija slobodnih prodajnih mesta će biti ponuđena za Riblju, Futošku, Limansku, Detelinarsku, Najlon i pijace u Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici.
Početak licitacije je u 10 časova.
 
Sva obaveštenja u vezi sa raspisanim oglasom mogu se dobiti u prostorijama "Tržnice", u Službi za komercijalne poslove ili na broj telefona 021/48-08-518 svakog radnog dana od 8 do 14 časova, kao i na oglasnim tablama na svakoj pijaci.
 
O navedenoj licitaciji svi zainteresovani mogu se informisati preko sajta preduzeća OVDE.
  • Sabahudin

    27.04.2022 13:45
    Omerović
    Pravo da licitira samo oni sa fiskalnom kasom i barem 10 jutara zemlje u vlasništvu 1/1
    Dosta nam je ovih nakupaca/dođoša, bezemljaša i prevranata koji glasaju za SNS
  • Nataša

    27.04.2022 08:02
    A kupcima ćorak
    Tržnica, a i Grad, se oglušuju o apele da se roba koja se prodaje drži Isključivo na tezgi. Sve tezge su prodavci neopravdano proširili na prostor za prolaz kupaca. Gužva i nepotrebno zadržavanje, a i "varnice" kad vam kolica pređu preko stopala.
    Žalosno je što to i mediji prećutkuju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti