Vučević: Neophodno obezbediti više od 400 parking mesta

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poručio je da je jedna od važnijih potreba u gradu - parking.
Vučević: Neophodno obezbediti više od 400 parking mesta
Foto: 021.rs
Kako je naveo na društvenim mrežama, u toku je realizacija četiri ugovora o koncesiji za izgradnju javnih garaža iza zgrade Banovine, u Ulici Modene, na Trgu republike i u Šafarikovoj.
On se danas sastao sa predstavnicima koncesionara "Best in Parking", koji su već započeli pripremu za izgradnju garaže kod Šafarikove.
 
"Važno je da se pripremimo kako bi Novosađani i njihovi gosti mogli da uživaju u svakodnevnim aktivnostima, a za to je neophodno obezbediti više od 400 parking mesta", poručio je Vučević.
Podsetimo, sredinom marta je ograđena površina kod Banovine, na kojoj bi uskoro trebalo da počne izgradnja podzemne garaže. 
 
Garaža kod Banovine imaće dva nivoa ispod zemlje i površinu od gotovo 6.300 kvadratnih metara. U dve podzemne etaže biće 158 parking mesta i još devet mesta za osobe sa invaliditetom.
  • Dragana Balog

    12.05.2022 11:04
    CEO GRAD JE JEDAN VELIKI S.RDLJIVI PARKING!!! Bezakonito sve i nastavlja se
  • John

    05.05.2022 23:18
    Parkiralista kao u SAD
    Grad se mora osloboditi od vozila i podzemnih i nadzemnih garaza. Kako? Parkiralista napraviti na prilazima grada i uvesti pruge i tramvaje koji ce kruziti gradom. Karta za parkiranje da vazi i za tramvaj . Zasto se eliminisu pruge? Kakav je bio djak nas gradonacelnik?
  • bora

    05.05.2022 14:40
    jedino resenje
    Jedino resenje je da se od Stranda napravi parking.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti