VIDEO: Kamioni udaraju u oštećeni saobraćajni znak kod nadvožnjaka u Temerinskoj

Novopostavljeni saobraćajni znak za visinu vozila kod nadvožnjaka u Temerinskoj je oštećen, što u poslednjih nekoliko sati predstavlja smetnju za kamione koji prolaze.
Kako se može videti, delimično se otkačio saobraćajni znak koji upozorava nadolazeće vozače na visinu nadvožnjaka.
Na samom znaku stoji obaveštenje da je dozvoljen prolazak za vozilo koje nije više od 4 metra, te se može zaključiti da propis nije ispoštovan, budući da je znak oštećen.
Inače, pre nekoliko dana saobraćaj je bio zatvoren zbog popravki na nadvožnjaku u Temerinskoj.
 
"Ovo što su popravljali kod nadvožnjaka u Temerinskoj je već odvaljeno, i na jednoj strani visi jedna tabla sa oznakom visine, kamioni je udaraju. Stajao sam na semaforu i video kako kamion udara, odzvanja samo tako", javlja čitalac 021.rs.
 
 
Kako javljaju građani, znak visi već nekoliko sati, a očekuje se da ga nadležni za održavanje saobraćaja poprave.
 
Na društvenim mrežama pojavili su se snimci kako kamioni udaraju u saobraćajni znak.
 
 
Radovi na gradnji nadvožnjaka u Temerinskoj ulici su završeni krajem februara prošle godine, kada je saobraćaj u toj ulici počeo redovno da se odvija. Radovi su počeli 8. novembra 2020. i završeni su u predviđenom roku.
  • 002211

    06.05.2022 15:52
    Inženjeri kupljenih diploma..
  • ex chapman

    06.05.2022 08:18
    jel istina...
    chudna chuda kazhu :D
    a jel moguce da se NOVI nadvoznjak vec raspada i da moraju da ga popravljaju? ko se provozo "super mega trend vozom" provozo. ostali ce morati da sacekaju... nesto :D
  • Bubica

    06.05.2022 07:46
    Dizajn
    U NS su u modi kojekakve skalamerije, koje apsolutno nicemu ne sluze, ali su dizajnirana kao vesala, bilo sa jednim ili dva oslonca. A i sva izgledaju kao da ih isti majstor (brat, kum..) pravio, a i placena su, onako, ko svoj svome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti