Zašto će Partizanska ulica biti zatvorena čak do oktobra?

Deo Partizanske ulice, u zoni nadvožnjaka, biće zatvorena za saobraćaj od 11. maja do 17. oktobra 2022. godine.
Zašto će Partizanska ulica biti zatvorena čak do oktobra?
Foto: 021.rs

Novosađani su na jesen prošle godine iskusili kako je to kada se jedna od najprometnijih ulica u gradu zatvori za saobraćaj na nekoliko meseci. Kisačka ulica bila je zatvorena od septembra 2021. do marta ove godine. Sada će sličan scenario biti sa Partizanskom ulicom.

Pre potpune zabrane saobraćaja određena je privremena izmena, pa se 9. i 10. maja u delu Partizanske vozilo jednom saobraćajnom trakom za svaki smer, uz ograničenje brzine.

Od srede, 11. maja, na snagu će stupiti odluka o potpunoj obustavi saobraćaja u delu Partizanske, u zoni nadvožnjaka, odnosno u delu od raskrsnice Partizanska-Rumenačka-Kornelija Stankovića. 
 
Saobraćaj se preusmerava preko Rumenačke ulice, Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice.
 
Razlog zbog kog se saobraćaj obustavlja jeste rekonstrukcija nadvožnjaka u Partizanskoj ulici, u sklopu planiranih radova na rekonstrukciji i modernizaciji pruge Beograd-Subotica-Kelebija. 
 
Zabrana će trajati do 17. oktobra 2022. godine.
 
Zabrana saobraćaja podrazumeva i izmene u saobraćanju autobusa Gradskog saobraćajnog prevoza. Biće promenjene trase linija 10, 42 NK i 55 NK, a izmena će trajati sve do kraja radova, 17. oktobra. 
 
Kuda će ovi autobusi ići pogledajte na OVOM LINKU.
  • Realno

    15.05.2022 13:43
    Kad se rekonstrukcija jednog šahta u Hadži Ruvimovoj najavljuje da će trajati 40 dana, onda ovi izgledaju brzi kao munja.
  • Nikola

    14.05.2022 17:45
    Partizanska ulica
    Zasto ce biti zatvorena.Bice zatvorena da bi neki lokalni rodjak iz SNS partije napunio sebi dzepove novcem gradjana....
  • Milos

    13.05.2022 17:37
    Potrebno je napraviti portal za pracenje ovog gradilista gde bi ljudi svakodnevno fotografisali stanje. da li ima radnika, da li se radi nesto i od kad do kad. Red je i da znamo zasto ce nam zivot i funkcionisanje u ovom gradu biti otezano, bog sporog izvodjaca ili standarno zbog javasluka i namestenog tendera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti