Obratite pažnju: Deo Partizanske zatvoren od danas pa sve do oktobra

Deo Partizanske ulice biće zatvoren za saobraćaj od danas, 11. maja do 17. oktobra ove godine.
Obratite pažnju: Deo Partizanske zatvoren od danas pa sve do oktobra
Foto: 021.rs
Nije poznato vreme kada će deo ove ulice biti zatvoren, već je samo najavljeno da danas stupa na snagu odluka o potpunoj obustavi saobraćaja u delu Partizanske, u zoni nadvožnjaka, odnosno u delu od raskrsnice Partizanska-Rumenačka-Kornelija Stankovića.
 
Saobraćaj se preusmerava preko Rumenačke ulice, Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice. Razlog zbog se saobraćaj obustavlja jeste rekonstrukcija nadvožnjaka u Partizanskoj ulici, u sklopu planiranih radova na rekonstrukciji i modernizaciji pruge Beograd-Subotica-Kelebija. Zabrana će trajati do 17. oktobra 2022. godine.
 
Novosađani su na jesen prošle godine iskusili kako je to kada se jedna od najprometnijih ulica u gradu zatvori za saobraćaj na nekoliko meseci. Kisačka ulica bila je zatvorena od septembra 2021. do marta ove godine. Sada će sličan scenario biti sa Partizanskom ulicom.
Pre potpune zabrane saobraćaja određena je privremena izmena, pa se 9. i 10. maja u delu Partizanske vozilo jednom saobraćajnom trakom za svaki smer, uz ograničenje brzine.
Zabrana saobraćaja podrazumeva i izmene u saobraćanju autobusa Gradskog saobraćajnog prevoza. Biće promenjene trase linija 10, 42 NK i 55 NK, a izmena će trajati sve do kraja radova, 17. oktobra. 
 
Kuda će ovi autobusi ići pogledajte na OVOM LINKU.
  • albino

    11.05.2022 11:45
    Stanovnici Minhena duboko zavide Novosadjanima na impresivnoj infrastrukturi.
  • Nimbus

    11.05.2022 11:05
    Nadam se da ce srediti i asfalt i, najvaznije, kisnu kanalizaciju. Ali, mozda se previse nadam.
  • J

    11.05.2022 10:46
    Pakao
    Nek nam je bog u pomoci..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.