FOTO: Kolaps u Novom Sadu, ogromne saobraćajne gužve zbog zatvaranja Partizanske ulice

Zatvaranje dela Partizanske ulice zbog rekonstrukcije nadvožnjaka dovelo je do jutrošnjeg kolapsa na ulicama Novog Sada.
FOTO: Kolaps u Novom Sadu, ogromne saobraćajne gužve zbog zatvaranja Partizanske ulice
Foto: 021.rs

Pravac ka Industrijskoj zoni je otežan i, u skladu s prethodnim najavama zatvaranja, treba ga zaobići.

Alternativa za ovaj deo grada je preko Rumenačke ulice, Bulevara Jaše Tomića i Kisačke, što su trenutno ulice u kojima je kolaps u saobraćaju.

Podsetimo, potpuna obustava je u delu Partizanske, u zoni nadvožnjaka (početak Industrijske), u delu od raskrsnice Partizanska-Rumenačka-Kornelija Stankovića.
 
 
Zabrana će trajati do 17. oktobra 2022. godine.
 
Ova zabrana ima posledice i na kretanje linija GSP. Izmenjene su trase autobuskih linija 10, 42 NK i 55 NK, a izmena će trajati sve do kraja radova, 17. oktobra.
  • hi

    17.05.2022 09:08
    Kolaps je i celim Bul patrijarha Pavla pa kružni tok sve do keja. Tako da ko prica o preusmeravanju na tu stranu nek ne lupa. Iz ulica koji se na ovaj pravac žele uključiti a nemaju semafor o levom skretanju nek zaborave. ( primer Stevana Musića/dr Zorana Đinđica.) u Novom Sadu postoji i nov sport voznja desnom trakom za skretanje pa se uskače u srednju traku da ne kažem seče nekoliko traka.. time usporava i kolonu za skretanje i zaustavlja i srednju traku. Još i neusklađeni semafori milina...
    A da se zatvaraju glavni putevi na tako dugo to je ludost a garantujem da ako odete tamo nećete videti da oni revnosno rade, već raduckaju ako su uopšte tamo....
  • Manijevski Predrag

    14.05.2022 17:53
    Rade 3 crvene
    Uzivajte.

  • Rotkvarija

    14.05.2022 15:41
    Realno
    Izgradnja, sa rušenjem, izradom nove saobraćajnice sa svim instalacijama bi trebalo da traje max 120 dana, s tim da je za totalnu obustavu dovoljno oko 30-45 dana.
    Slepi kraj J.Hranilovića je mogao da bude privremena veza do dela ulaska u ZGOP, kroz deo nasipa do novog podvožnjaka, jer se on mora iskopati radi izrade tzv "šljunčanog klina". Ali...lično sumnjam da će kinezi napraviti i jednu "devijaciju" za odvijanje saobraćaja u zoni izgradnje novih objekata, ne j..bu živu silu, a država im dozvoljava.
    Nemojte zaboraviti da i izvođač radova koristi J.Tomića jer im je ulaz i izlaz sa nasipa pored pumpe u parku.
    Kolaps...naravno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti