Petak 13. ipak donosi sreću: Neverovatni popusti u Hisense Gorenje centru u Novom Sadu

Neka vam ovaj petak 13. donese sreću! Novosađane očekuju popusti od 13 odsto u Hisense Gorenje Experience Centru na dobro poznatoj lokaciji u Bulevaru Vojvode Stepe 38.

Ne propustite priliku da oplemenite vaš dom najkvalitetnijim proizvodima iz raznovrsne ponude koju ovi centri nude. Svako ko bude došao, pronaći će nešto za sebe.

U bogatoj ponudi nalaze se inovativne Gorenje OptiBake rerne koje se same čiste i dizajnirane su podjednako i za profesionalce, kao i za početnike u kuvanju. Uz to, na akciji će biti i svi aparati koji doprinose kulinarskim majstorijama. Iskoristite mogućnost da po jedinstvenim cenama oplemenite svoju kuhinju blenderima, tosterima, ručnim mikserima, seckalicama, ketlerima, mašinama za kafu i brojnim drugim uređajima i posuđem.

Prolećno sređivanje je u toku, a sigurno će vam lakše pasti ukoliko ste opremljeni novim i modernim asortimanom uređaja koji su neophodni za svako domaćinstvo, poput usisivača, pegla, samostojećih i kupatilskih ventilatora, mašina za sušenje i pranje veša, kao i mašina za pranje sudova, koje su takođe na popustu.
 
 
U poslednje vreme svest o kvalitetu vazduha koji udišemo je znatno porasla. Takođe, ovo je jedinstvena prilika kada ćete po nižim cenama moći da kupite sve popularnije prečišćivače vazduha, koji su postali apsolutni hit.
 
Iskoristite priliku i neka se kolo sreće okreće ovog petka 13. u vašu korist! Popuste možete ostvarati 13. i 14. aprila u Hisense Gorenje Experience Centru. Više informacija o Gorenje i Hisense proizvodima možete pronaći na linku

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti