Novosadski DJB o navijačkim oznakama u školama: Gorak ukus tišine prosvetnih radnika

Novosadski odbor Dosta je bilo podelio je nekoliko fotografija školskih dvorišta i susednih fasada, poručujući da dokazuju da se "oznake navijačkih grupa" dokaz da su "u sprezi sa vlastima".

"Boje i oznake navijačkih grupa, dokazuju da su navijači, noćni moleri i nasilnici drugih fela, u punoj sprezi sa vlastima. Škola, hram znanja, lepog ponašanja i morala, to, nažalost odavno nije. Aktuelnim vlastodršcima u Srbiji, nije u interesu da ima dobro obrazovane građane, niti da smanjuje nivo nasilja u društvu, već naprotiv, potrebni su im neškolovani poslušnici, kojima će ostvarenje sna biti zaposlenje u firmi, koja je, stalno otvoreni oglas za posao, istakla u vidu grafita, po školskim zidovima", navodi se u objavi DJB-a.

Novosadski odbor kaže i da "gradonačelniku ide na krivicu što nam decu neomatanu regrutuju za dilovanje, paljenje, pucnjave" u sred školskih dvorišta.

"Gorak ukus u ustima ostavlja tišina prosvetnih radnika, zaposlenih u tim ustanovama. Trebalo bi da su im učenici na prvom mestu i nije u redu da se prave mrtvi na način, na koji to čini prosvetna inspekcija. Imaju ogromnu odgovornost, jer su uzor deci, koja su vlasnici budućnosti. Kakva nas budućnost čeka? Za našu decu", zaključuju u DJB.

  • Toma

    15.05.2022 10:01
    Detos
    Nemojte se svadjati!!!
  • NS

    15.05.2022 07:38
    Sport?
    U OS"Djordje Natosevic"ofarbano stepeniste-sediste na terenu-dvoristu crveno belom bojom. Na terenu srednjoskolci igraju fudbal. Vrlo su agresivni,drski i arogantni. Dolaze ucenici sa loptom i vicu da oni sada imaju fizicko na tom terenu.
    Naravno, djilkosi ih ni ne gledaju. Uciteljica je nemocna i posle rasprave povlaci decu na bezbedno mesto. Mucno za gledati! Gde je obezbedjenje koje placaju roditelji ucenika? Gde je direktor? U toj skoli je opsti haos. Deca su nezasticena i izlozena svakodnevnom izivljavanju od strane starijih ucenika. Roditelji ne upisujte decu u tu skolu!
  • /

    15.05.2022 02:14
    /
    Boles.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.