FOTO: Prodaje se stan na Novom naselju - renoviran i odličan ukoliko ne želite samo beton oko sebe

Poznato je da je nedostatak zelenila jedan od novosadskih problema. Zgrade koje se danas grade uglavnom su okružene drugim zgradama, betonom i tek ponekom zelenom površinom.

Nasuprot tome, Novo naselje je i dalje prepoznato kao zeleni kraj, sa dovoljno drveća koje vam pruža hlad u toplim danima, ali i prostranim dvorištima u kojima deca mogu da se igraju i u kojima možete da se odmorite.

Novo naselje se iz tih razloga smatra i humanim krajem za život, ima dobru povezanost sa ostatkom grada, a na njemu se nalazi sve ono što vam je potrebno za lepu svakodnevicu. Sve to ga čini odličnim za porodični život. Upravo u jednom takvom okruženju nalazi se stan koji je oglašen na prodaju na sajtu Nekretnine Novi Sad.

Dvosobni stan od 46 kvadratnih metara u potpunosti je renoviran, a nalazi se na prvom spratu. Ima terasu ispred koje je drveće i koje je u hladu taman kada pijete jutarnju kafu.
 
U NS-Group nekretnine poručuju da je ovakav stan prava retkost na tržištu.
 
"U pitanju je kompletno renoviran dvosoban stan sa izdvojenom kuhinjom i trpezarijom. Stan je renoviran od poda do plafona, promenjene kompletne vodovodne i strujne instalacije. Idealnog je rasporeda iz hodnika u sve prostorije. Nekretnina se nalazi na prelepoj lokaciji punoj zelenila i parkinga, idealno za porodičan život", poručuju u NS-Group nekretnine.
 
  
 
Nekretnina je uknjižena 1/1 i može se kupiti putem stambenog kredita. Uz njega vam dolazi i podrum u koji možete da odložiti sve što će vam kasnije biti potrebno - od zimskih guma do komada nameštaja.
Grejanje je centralno, a interfon, telefon, kablovska i internet su nešto što se podrazumeva u ovom stanu na prvom spratu. 
 
Sve to dolazi i sa cenom - 82.400 evra. Za više informacija posetite sajt Nekretnine Novi Sad ili kontaktirajte direktno agenta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti