MAPA: Ova mesta u gradu zaobiđite

Na nekoliko lokacija u gradu odvijaju se radovi, zbog čega je izmenjen i saobraćaj.
MAPA: Ova mesta u gradu zaobiđite
Foto: 021.rs

Od zatvaranja Partizanske ulice u Novom Sadu se stvaraju gužve u saobraćaju. A ne pomažu i neki tek započeti radovi ili oni koji se najavljuju.

Kako ne biste došli u situaciju da nalećete na radove i gubite vreme tražeći druge pravce kako biste došli do mesta ka kojem ste krenuli, donosimo vam interaktivnu mapu na kojoj su prikazane izmene u saobraćaju u Novom Sadu.

U mapi ćete pronaći informacije o vremenu izmena i zbog čega do njih dolazi. Mapu ćemo ažurirati sa početkom novih radova i završetkom stari, odnosno kako se budu javljale izmene u saobraćaju na novosadskim ulicama.

  • Nikola

    24.05.2022 15:43
    Janka Čmelika
    Stara detelinara,kod vrtića.
  • Jelena

    20.05.2022 18:16
    Ja sam vise u fazonu "ovaj grad obidjite" i setati ovim gradom postalo je frustrirajuce: prljavo, uzano, preoptereceno, bez pravila ko gde sme da ide, zagusljivo...
  • jova limanac

    20.05.2022 15:43
    Fali vam Vršačka, a da se pojača haos na Telepu radi se i semaforizacija raskrsnice Ilariona Ruvarca i Bulevara Patrijarha Pavla pa je i taj pravac povremeno zatvoren

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti