Kakvo vreme očekuje Novosađane u narednih pet dana?

U narednih pet dana Novosađane očekuje pretežno sunčano vreme sa temperaturama oko 30 stepeni Celzijusa.
Kakvo vreme očekuje Novosađane u narednih pet dana?
Foto: 021.rs

U ponedeljak će u Novom Sadu biti malo i umereno oblačno sa temperaturom do 26 stepeni Celzijusa, dok će minimalna temperatura biti 12°C.

Biometeorološka situacija i dalјe nepovolјno utiče na astmatičare i srčane bolesnike. Meteoropatske reakcije mogu se javiti u vidu glavobolјe, razdražlјivosti i bolova u mišićima. Neophodna je dodatna pažnja u saobraćaju.

Indeks UV zračenja je trenutno 5.95, što znači da se preporučuje nošenje naočara, te korišćenje zaštitne kreme sa faktorom 15 ili više. Preporučljivo je i korišćenje šešira sa visokim obodom, kao i izbegavanje izlaganja zračenja u periodu od 11 do 16 časova. Situaciju sa UV zračenjem u svakom momentu pratite na OVOM SAJTU.
 
Temperatura će nastaviti da raste, te nas u utorak i sredu očekuju temperature do maksimalna 32 stepena Celzijusa. Biće preteženo sunčano vreme.
 
Moguće osveženje stiže u četvrtak, za kad se najavljuju poslednevni pljuskovi sa grmljavinom, ali i temperatura od 30 stepeni. Ista temperatura, ovog puta uz sunčanije vreme i bez padavine, očekuje nas i u petak, pokazuju podaci RMHZ-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti