Gde na letovanje: Agenti "Filip Travela" daju preporuke

Visoke temperature u maju govore nam da je krajnje vreme da rezervišemo letovanje.
Gde na letovanje: Agenti "Filip Travela" daju preporuke
Foto: Pixabay
Letovanje bi trebalo da bude odmor, pa i samo rezervisanje odmarališta, ne bi trebalo da nam oduzima mnogo vremena niti da nas dovodi u stresno stanje.

Zato su agenti agencije "Filip Travel" za čitaoce 021.rs pripremili najbolje iz njihove ponude.

Turska
 
Godinama unazad Turska važi za destinaciju sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom. Agencija "Filip Travel" do ove destinacije vodi vas čarter letom, i to do Antalijske obale. 
 
"Ukoliko se nalazite među turistima koji preferiraju raznovrsne i bogate sadržaje hotela smeštenih na dugim peščanim plažama preporučujemo letovanje u Antalijskoj regiji u mestima: Antalija, Alanja, Lara, Side, Belek ili Kemer", navode agenti. 
 
Od hotela izdvajaju "MARTI MYRA 5*" okružen 1.601 borom i zanosnim mirisima cvetova pomorandže, sa kristalno čistom plažom koju krasi "Plava zastava" u veličanstvenoj prirodi Kemera. "Marti Myra" je višestruko nagrađivani, ekološki hotel. Hotel je preporuka za sve kategorije putnika, porodice sa decom, parove i individualne putnike.
 
 
Ako više volite malo intimniji ambijent okruženi prelepom prirodom sa povučenim mirnim uvalama – neka vaš izbor budu mesta Egejske regije: Bodrum, Marmaris i Kušadasi.
 
Ovde agenti preporučuju hotel "SAMARA 5*" koji se nalazi na peščanoj plaži, 8 km od centra grada Bodrum. Hotel  u svojoj ponudi ima animacijski program za najmlađe, bazen za decu sa toboganom, Biberon bar za bebe, mini klub za decu od četiri do 12 godina i dečije igralište.
 
Ponuda za Tursku: Direktan čarter let; Antalijska i Egejska regija; "all inclusive" usluga; luksuzni hoteli; hoteli za porodice sa brojnim atrakcijama za decu... Prvi polazak je 28. maja - smene na sedam,10, 11 i 14 noći.
 
Osim Turske, kao popularne destinacije agenti "Filip Travela" izdvajaju i druge.
 
Egipat
 
Destinacije idealne za letovanje koje podrazumeva i odmor i zabavu su Hurgada i Šarm el Šeik.
 
Agencija nudi veliki izbor hotela na obali Crvenog mora, a tu su i izleti za koje turistički agenti kažu da ih ne smete propustiti. 
 
 
Grčka ostrva
 
"Filip Travel" za vas pronalazi direktan čarter let za Krit, Krf, Rodos, Skijatos i Kefaloniju.
 
U ponudi su i autobuski i sopstveni prevoz. 
 
Tunis
 
Redovni direktni čarter letovi omogućavaju boravak u Tunisu od sedam, 10, 11 i 14 noćenja.
 
Hoteli koji su u ponudi imaju "all inclusive" uslugu, a izleti na koje turisti mogu da odu su zaista za pamćenje. 
 
Italija
 
"Filip Travel" nudi putovanje u zemlju Don Korleonea, i to direktnim letom. Boravak na Siciliji podrazumeva 10 i 11 noćenja - sasvim dovoljno da istražite njene prirodne i istorijske lepote. 
 
 
Španija
 
Direktni letovi vode vas u Španiju, i to na omiljene letnje destinacije u ovoj zemlji. 
 
Iz ponude turistički agenti izdvajaju:
 
• Kosta Brava: 10 noćenja 
 
• Majorka: 7, 10 i 11 noćenja.
 
 
Kipar
 
Do Kipra se stiže iz Srbije direktnom avio linijom. Polasci su tokom leta mogući dva puta nedeljno. 
 
Sedam noći možete boraviti u Aja Napi, Limasolu i Larnaki

Rezervišite vaše letovanje u novoj "Filip Travel" poslovnici u Radničkoj 25 u Novom Sadu, ili onlajn - putem vebsajta www.filiptravel.rs.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti