U sredu, 1. juna Info dan za Novosađane da saznaju detalje o dodeli novca za solarne panele

Gradska uprava za zaštitu životne sredine poziva Novosađane na "Info dan" u sredu, 1. juna u Istorijskom arhivu Novog Sada, u Ulici Filipa Višnjića 2a.
U sredu, 1. juna Info dan za Novosađane da saznaju detalje o dodeli novca za solarne panele
Foto: Pixabay
Ova info sesija će se održati od 18 do 19 časova.
Tema "Info dana" je Javni poziv za učešće građana o ugradnji solarnih panela na porodičnim kućama na teritoriji Novog Sada za 2022. godinu, koji raspisuje Gradska uprava za zaštitu životne sredine. 
U okviru "Info dana" će biti data detaljnija objašnjenja o neophodnoj dokumentaciji za prijavu na konkurs za dodelu subvencija.
 
Cilj "Info dana" je da se građani, koji žele da ostvare pravo na bespovratna sredstva za ugradnju solarnih panela, bliže upoznaju sa uslovima i načinom prijave na javni poziv.
 
Neke detalje o ovom konkursu već sada možete pronaći u našem tekstu OVDE.
  • Uroš

    25.05.2022 22:03
    @ha,ha
    Zajedničko svetlo?
    To je suviše velika investicija za tako malu potrošnju. A i noću baš i neće biti nekog efekta. Eventualno da se pušta u mrežu i kompenzuje potrošnja ili otkupi.
  • Igor

    25.05.2022 13:00
    Stambene zgrade
    Bilo bi dobro kad bi ovo bilo moguće i za stambene zajednice, pa makar da se pokrije zajednička potrošnja i da stambena zajednica može da ostvari profit od prodaje struje EPS-u
  • Ha

    25.05.2022 12:56
    Napokon dobra vest
    Zakon doneti da onaj ko gradi stanove stavlja solarne panele, pa makar ih imali za zajedničko svetlo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti