Propao tender: Ništa od opremanja sportskih terena u naselju bezbednjaka

Grad će za sada morati da odustane od opremanja dva sportska terena u naselju bezbednjaka na Novom naselju jer nije uspeo tender, saznaje 021.rs.
Propao tender: Ništa od opremanja sportskih terena u naselju bezbednjaka
Foto: 021.rs

Ovaj posao je procenjen na malo više od 2,9 miliona dinara bez PDV-a, a javna nabavka nije uspela jer se niko nije javio.

Prema konkursnoj dokumentaciji, Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) je tender raspisala u cilju stavljanja u funkciju dva sportska terena, a na inicijativu stanovnika stambenog naselja za pripadnike snaga bezbednosti. Namera je da se poboljša boravak dece na javnim površinama koje su nakon gradnje zgrada dobile podlogu, ali nisu opremljene rekvizitima.
Iz tehničke dokumentacije se vidi da se za manji sportski teren dimenzija 18x17 metara planiraju betonski stolovi za stoni tenis, šah i igru "Čoveče, ne ljuti se" i korpa za otpatke, a za drugi teren veličine 33x19 metara predviđeno je postavljanje dve multifunkcionalne sprave za vežbanje, "bench" klupe, grede za preskakanje, dve klupe bez naslona i jedne korpe za smeće.
 
 
Očekuje se da će UGZI u narednom periodu ponoviti tender. 
  • Natasa

    28.05.2022 13:36
    Sramota
    Zgrade odavno gotovo, a nema ko da podeli kljuceve! Sramota! Ljudi cekaju da se usele, a oni ne daju kljuceve!
  • Joly

    26.05.2022 21:01
    Ha, ha
    Kriterijum za dobijanje stanova bio po principu "brzi prsti".
    Sad nek duvaju u prste.
    Kakav konkurs, takvo i uredjenje.
  • Sale

    26.05.2022 18:39
    Skola
    Isto tako nema ništa ni od škole, prestalo deljenje ključeva od stanova, sve u svemu projekat zovu brzi prsti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti