Nastavlja se gradnja kanalizacije u Rumenki

Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) planira da za nastavk radova na gradnji kanalizacije u Rumenki uloži 77,5 miliona dinara bez PDV-a.
Nastavlja se gradnja kanalizacije u Rumenki
Foto: 021.rs
Kako se uverio 021.rs uvidom u dokumentaciju, UGZI je raspisao javnu nabavku za izgradnju kanalizacije u Rumenki, koja se vodi kao faza 2B i obuhavata južni deo naselja, pošto je prethodno realizaovana faza 1, tokom koje se radilo u severnom delu naselja. 

Ovim tenderom će se graditi kanalizacije u ulici Laze Markovića, zatim u neimenovanoj ulici južno od ove ulice, potom u Baštenskoj ulici i ulici bez imena južno od ulice vojvode Putnika, kao i Novosadskoj, ulici Nova 2 i ulici Oslobođenja. 

Pored cevovoda planirana je i gradnja kućnih priključaka. Ukupna dužina planirane kanalizacione mreže koja bi se gradila je više od 2,2 kilometra sa 107 kućnih priključaka. 
 
Rok za dostavljanje ponuda za ove radove je 14. jun. 
  • Branko

    27.05.2022 18:12
    Stanovnik Rumenke
    Kada će se vršiti priključci u ulici Andreja Tarkovskog. Glavni vod je prošao kroz ulicu. Sve potrebne dozvole su pribavljene i kolektor u ulici je pušten u rad. Samo obećavaju, a niko ne dolazi da nas priključi.
  • Maca

    26.05.2022 21:57
    Po koji put da pitam kada ce proci kanalicacija Rumenackim putem od nadvoznjaka do Rumenke?Pitamo se dali ovaj deo pripada gradu ili kome.Nemamo kanalizaciju u dvadesetprvom veku ,ulica neasvaltirana ,na nadvoznjaka mal malo saobracajni udesi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti