"Srbija voz": Na brzom vozu "Soko" nije bilo požara, već manjih tehničkih problema

Preduzeće "Srbija voz" saopštilo je danas da nije tačna informacija da je bilo požara u vozu "Soko", već da je zamenjena jedna elektromotorna garnitura zbog "manjih tehničkih problema".
"Srbija voz": Na brzom vozu "Soko" nije bilo požara, već manjih tehničkih problema
Foto: 021.rs
Garnitura je zamenjena na vozovima koji su polazili iz Beograda za Novi Sad u 5.52, 9 i 11, a iz Novog Sada za Beograd u 7.22, 10 i 12.
"Nije bilo nikakvog požara ni na jednoj garnituri voza 'Soko' za brzinu od 200 kilometara na sat. Garnitura na kojoj su danas uočeni manji tehnički problemi, nakon obavljenih svih tehičkih pregleda, odmah je vraćena u redovan saobraćaj", navodi se u saopštenju.

Mediji su danas objavili da zbog požara voz "Soko" nije saobraćao. Građani su morali da putuju drugim vozom.

  • Сремац

    28.05.2022 22:57
    "Prosvetitelj botova"
    Ипак су у питању лоши људи...
  • Steva

    28.05.2022 20:29
    sramota je kako nam dobro ide

    Сремац
    28.05.2022 • 14:38
    БУДАЛАШТИНЕ
    Невероватно колико сам будалаштина данас прочитао у коментарима,да сам у једном тренутку помислио да нисам на страници неког хрватског листа.Да ли је могуће да нама у Србији ништа не ваља?До квара дође и на атомским подморницама,па се не праве од тога спектакли.Мислим, ипак да има лоших људи којима ништа не ваља наше,а туђе им је и г...добро.

    Da, u pravu si bilo ja kvara na ruskoj podmornici Kursk, na atomski pogon i tom prilikom je poginulo preko sto (100) mornara,nažalost, a ovde srećom nije niko stradao s' obzirom na nedostatak odgovornosti nadležnih organa.
  • Prosvetitelj botova

    28.05.2022 16:17
    @Сремац
    Dragi Сремац,

    Nije problem u tome što je naše, problem je u tome na koji način je nabavljeno, pod kojim uslovima i po kojoj ceni a kako je to predstavljeno.
    Problem je u tome što se sve i jedna javna nabavka tako izvršavaju- netrasparentno a i ono što se sazna je uvek neka podobna firma posrednik - nečiji bata, nečiji kum, neki blizak član stranke.
    Problem je takođe što je to našim ljudima normalno, a ako se plati još i 2-3 črvene - zaborave se sve te afere prilikom glasanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti