FOTO, VIDEO: Prodaje se kuća u Veterniku - dva sprata, privatnost, bazen

Sve više ljudi priželjkuje mesto za život na kojem će im biti dostupno sve što požele, koje je dobro povezano sa ostatkom grada, ali i koje im daje potrebnu privatnost.

Kada je u pitanju privatnost, živeti u zgradi sa mnoštvom stanova možda i nije baš najbolja opcija. Zidovi umeju da budu tanki, pa znate kada susedi peru sudove, kada gledaju film i ko je pobedio u utakmici za koju niste zainteresovani.

Iz tog razloga, kuće su i dalje ubedljivi šampioni pružanja privatnosti. Jedna od takvih, koja se nalazi na odličnoj lokaciji, u Veterniku, oglašena je na prodaju na sajtu nekretnine-novisad.rs.

Kuća se nalazi u samom centru Veternika, a u neposrednoj blizini je sve što je neophodno za miran i porodičan život. Škole, vrtić, velike i male prodavnice, pijaca, gradski prevoz koji je povezan sa svim važnim lokacijama u gradu. 
 
 
Kuća je spratna i ima 241 metar kvadratni. Osim toga, ima dva zasebna ulaza, posebno grejanje za sve i posebna struja i voda za sve, a u NS-Group nekretnine poručuju da je ovaj objekat idealan za veću porodicu.
 
Sam objekat funkcioniše kao dve stambene jedinice koje su u etažama potpuno iste. Osim ove, na placu se nalazi još jedna manja kuća, od 100 metara kvadratnih, koja je takođe u odličnom stanju.
 
 
"Pozicija same kuće je idealna, nalazi se na uglu dve ulice. U prelepom dvorištu može da stane nekoliko automobila, ali je pogodno i za razne druge namene (travnate površine, dečije igraliste...). Osim nekoliko stabala raznih voćkica, dvorište poseduje i fontanu. Ispred kuće na jednom delu je zelena površina tj. travnjak, a na drugom delu nekoliko parking mesta. Privatnost u ovoj kući i dvorištu su zagarantovani pošto je kuća opasana zidovima", poručuju u NS-Group nekretnine.
 
  
A kad dođe leto i visoke temperature, zna se gde je najbolje potražiti utehu. U bazenu, naravno. Tako ova nekretnina dolazi i sa bazenom.
 
"Kuća je zidana izuzetno kvalitetnim materijalima, što se vidim po prvom ulasku u nju. Svaki kvadrat je maksimalno iskorišćen, a sama unutrašnjost je odlična i, osim higijenskog krečenja, nema nikakvih dodatnih ulaganja. Sve je uknjiženo 1/1", navodi se u oglasu.
 
 
Naravno, sve to dolazi uz cenu - 275.800 evra. Ipak, vlasnik poručuje da cena nije fiksna, te da postoji mogućnost dogovora oko cene. Za više detalja posetite NS-Group nekretnine ili kontaktirajte direktno agenta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti