FOTO: Danima ne rade semafori na Novom naselju, građani se sami snalaze

Dva semafora danima ne rade na Novom naselju, što stvara probleme u saobraćaju.
FOTO: Danima ne rade semafori na Novom naselju, građani se sami snalaze
Foto: 021.rs
Jedan se nalazi na Bulevaru kneza Miloša, dok je drugi na raskrsnici tog bulevara sa Bulevarom Jovana Dučića.
Kako javljaju građani koji su se žalili 021.rs, danima se pešacima ne prikazuje ni crveno, ni zeleno svetlo, dok je vozačima stalno upaljeno žuto.
Oni se pitaju kada će neko od nadležnih reagovati na, kako kažu, evidentan problem u gradu, jer je saobraćaj posebno otežan tokom špica.
 
Kako građani javljaju, na licu mesta nema pripadnika policije, te su "građani prepušteni sami sebi". Za sada nije poznato kada će semafor biti popravljen.
 
Dodatni problem je taj što nema nikoga da upravlja saobraćajem na ovoj raskrsnici, pa vozači sami propuštaju jedni druge.
 
  • Majka zabrinuta

    01.06.2022 14:30
    Vise od sramote. Oba semafora vode ka dve Osnovne skole. Deca sama prelaze. Ja se najezim kada pomislim da mora tu da prodje. Zvala sam i ja da prijavim ali konkretnog odgovora nema
  • Nemanja

    01.06.2022 09:01
    @Мунгос

    Svaka čast na komentaru. Nema slikovitijeg i jasnijeg opisa sa čime mi ovde imamo posla od bahatog indijanca koji kuka što mora da stane pešacima jer oni "mogu da sačekaju". Navikavaj se, semafori i jesu tu za tebe konjino, da voziš normalno stvarno bi bio dovoljna i zebra.
  • Tja

    01.06.2022 07:56
    Ne mogu da stignu ubiše se od posla, pozatvarali pola grada i aj svi na godišnji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti