Građani se žalili da neko truje pse na Limanu - nadležni nisu pronašli otrov

Na zelenoj površini na Limanu IV nije pronađen otrov namenjen psima, potvrđeno je za 021.rs u Gradskoj inspekciji.
Građani se žalili da neko truje pse na Limanu - nadležni nisu pronašli otrov
Foto: 021.rs

Povodom glasina da je na Limanu došlo do trovanja više pasa i da su na nekoliko lokacija nađeni bačeni otrovi, u Gradskoj upravi za inspekcijske poslove navode da su poslednjih nedelja po ovakvoj dojavi imali samo jednu intervenciju i to 27. maja, a da nije ustanovljeno postojanje otrova. 

"Dana 27. maja tokom dežurstva u drugoj smeni zaprimljena je prijava građana da je na zelenoj površini u međublokovskom prostoru u Ulici 1300 kaplara između brojeva 14 i 16 uočen otrov. Izlaskom na teren patrola Komunalne milicije je ogradila predmetnu lokaciju, obavila razgovor sa podnosiocem prijave i tom prilikom nisu uočene hemikalije koje bi podsećale na otrov, a dežurni komunalni inspektor je obavestio 'Ciklonizaciju' da obiđe lokaciju", navode u Gradskoj upravi za inspekcijske poslove.
U Gradu za 021.rs kažu da će komunalni inspektori i dalje obilaziti predmetnu lokaciju.
 
Dodali su i da će inspekcijske službe i u drugim delovima Novog Sada preduzimati sve radnje iz svoje nadležnosti povodom ovakvih slučajeva.
 
U Gradskoj upravi za inspekcijske poslove kažu da je pored ovoga od početka godine bila još jedna prijava u vezi sa bacanjem otrova na javnoj površini sa namerom trovanja pasa. Prijava je stigla Komunalnoj miliciji i to za lokaciju u Ulici Dušana Danilovića, na Novom naselju.
  • Trt

    02.06.2022 08:03
    @Лиманац

    Baš bih voleo da me malo uposliš.
  • Лиманац

    01.06.2022 22:20
    @Трт
    Ти би могао, рецимо. Такве лезилебовиће ваља упослити, да допринесете нечиме овом друштву и граду.
  • Liman 4

    01.06.2022 20:13
    Otrov
    To veče,nakon prijave,sporan teren su nadležni pregledali u 22.30 sa baterijskim lampama.
    Nisu pronašli ništa.
    Toliko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti