MAPA: Leto stiže, a u gradu sve više radova - na koje ulice da obratite pažnju

Razloga da interaktivnu mapu konstantno "osvežavamo" ima, jer se tokom nedelje na gradskim ulicama započne po nekoliko radova.
MAPA: Leto stiže, a u gradu sve više radova - na koje ulice da obratite pažnju
Foto: 021.rs

Uglavnom su u pitanju rekonstrukcije vrelovoda, ali ima i tu i radova na šahtovima, te drugih majstorisanja.

Zbog radova u Partizanskoj, ali i u Modene, saobraćaj u gradu se zakomplikovao, pa nije teško završiti u gužvi koju ste toliko želeli da izbegnete.

Pred vama je mapa radova na ulicama grada, pa imajte u planu kuda idete.

  • Frau Gabrijela

    03.06.2022 14:30
    Sve vama smeta,problem vam je sto nema parkinga…a sad je problem i sto se gradi. Dokon pop jariće krsti pa tako vi mitingujte slobodno jer je opste poznato da to nikada ništa nije promenilo! Pustite radnike na miru i gledajte svoj posao.
  • Lumumba

    03.06.2022 13:56
    Save Kovačevića
    Komplet zatvorena S. Kovačevića od B.Berića do K.Petra I zbog uređivanja parkinga. Čak nisu napravili ni da je jednosmerna, kao B. Berića kad su sređivali... Haos su napravili.
    A rok za završetak radova im je kraj novembra! Brže će biti gotov železnički nadvožnjak u Partizanskoj, nego najobičniji parking xD
  • Posmatrač

    03.06.2022 12:27
    Save Kovačevića
    Vam fali na mapi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti