FOTO: Jeste li probali najbolju kolenicu u želeu i itebejsku kobasicu u Novom Sadu?

Kolenica u želeu, pogačice s čvarcima, itebejska kobasica, mesni štapići i šunka s bundevinim semenkama samo su deo ponude "Mrkšićevih salaša", koji na jedinstven način objedinjuju mesaru i pekaru.
FOTO: Jeste li probali najbolju kolenicu u želeu i itebejsku kobasicu u Novom Sadu?
Foto: 021.rs
Osnovani pre tri decenije kao zemljoradnička zadruga, "Mrkšićevi salaši" odavno su prerasli matični Srpski Itebej i svoje domaće proizvode ponudili gurmanima širom Vojvodine.

Ipak, porodica Mrkšić i svi zaposleni ističu svoje vojvođansko poreklo, sopstvene pogone i nove objekte u kojima može da se pazari meso, ali i hleb.

Novosađani trenutno mogu da nabave kvalitetne, sveže namirnice u tri objekta. Prve dve lokacije na kojima je zadruga "Mrkšićevi salaši" otvorila maloprodajne objekte su Limanska i Riblja pijaca, s ponudom koja obuhvata domaće proizvode od svežeg junećeg i svinjskog mesa, kao i mesne prerađevine.
 
 
Jedinstveni objekat nalazi se na Satelitu - to su "Mrkšićevi salaši" koji obuhvataju mesaru i pekaru, sa svežim i domaćim pekarskim asortimanom po kom se ovaj objekat ističe u Novom Sadu. Osim sveže ispečenih proizvoda, Novosađani mogu da pazare razne vste hleba, kao i smrznuto lisnato testo.
 
 
Ponuda "Mrkšićevih salaša" je sve samo ne uobičajena, zahvaljujući gurmanskim zalogajima kojima retko ko može da odoli. Đakonije od mesa su i specijaliteti "kuće" pomenuta itebejska kobasica, kupcima omiljena kolenica i butkica u želeu, mesnata slanina, balkanska kobasica sa sirom, grill kobasica sa spanaćem i brojni drugi proizvodi.
 
Itebejska kobasica je proizvedena od biranih komada svinjskog i junećeg mesa, uz dodatak začina koji doprinose specifičnosti i bogatstvu mirisa i ukusa. Idealna je ukoliko pripremate meze ili zakusku, a odlično se "meša" i u sendviče.
 
Kolenica i butkica u želeu je pikantni, mnogim ljubiteljima mesa omiljeni delikates koji nastaje primenom tradicionalne recepture.
 
 
Za druženja su uvek dobar izbor mesni štapići sa posipom od belog luka, tucane paprike ili kima, po koje ćete se definitivno vratiti u "Mrkšićeve salaše".
 
U ponudi su specijalne vrste hleba i peciva, slanog i slatkog, za kompletan obrok na jednom mestu. Izdvaja se hrono hleb i njegova mešavina četiri vrste integralnog brašna, "mozaik" hleb bogat ukusnim i hranljivim semenkama, kao i vodeničarski i ražani hleb.
 
"Mrkšićevi salaši" u ponudi imaju i proizvode proverenih, dugogodišnjih dobavljača. Pritom je svežina - zagarantovana.
 
Fokus zadruge je da Novosađani u budućnosti imaju još više opcija za kupovinu na lokacijama koje im najviše odgovaraju. 
 
"Nadamo se da će kupci u Novom Sadu prepoznati iste one vrednosti koje su kod naših proizvoda prepoznali potrošači u Zrenjaninu, Kikindi i drugim mestima u kojima poslujemo već dugi niz godina i da ćemo, uprkos izuzetno jakoj konkurenciji na ovom, za nas novom tržištu, pronaći svoje mesto i da ćemo kvalitetnom uslugom i pažljivo odabranim asortimanom steći njihovo poverenje", poruka je "Mrkšićevih salaša".
 
 
Sa celokupnom ponudom možete da se upoznate lično na pomenute tri lokacije, ali i na zvaničnom sajtu OVDE. Pratite sve akcije u maloprodajnim objektima na Fejsbuku i iskoristite brojne prilike da obogatite svoju trpezu domaćim proizvodima koji su na dobrom glasu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti