FOTO: Počela rekonstrukcija parkinga u Ulici Save Kovačevića vredna 85 miliona dinara

Počela je izgradnja i rekonstrukcija parkinga u Ulici Save Kovačevića.
FOTO: Počela rekonstrukcija parkinga u Ulici Save Kovačevića vredna 85 miliona dinara
Foto: Parking servis
Radovi će trajati šest meseci i izvodiće se u dve faze.
U prvoj fazi će se raditi istočna strana Ulice Save Kovačevića, od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića, gde će biti izgrađeni parkiralište i trotoar od behaton ploča. 
Planirano je da se postojeći parkinzi, saobraćajnica i trotoari ruše i sagrade novi. Predviđeno je rušenje postojećih ivičnjaka uz kolovoz i zamena novim, kao i postavljanje držača za bicikle. 
 
 
Prilikom radova vodiće se računa o postojećem drveću, a oko svakog drveta će biti urađena zemljana površina, tzv. "baštica".
 
Radovi koštaju 85 miliona dinara.
 
Posao rade firme "Bobar Beška", "Energy pro" i "JKP Put", koje su bile jedini ponuđač na ponovljenoj javnoj nabavci. Prvi tender nije uspeo zbog neispravnih ponuda. Na prvom tenderu pored ove tri firme bio je još jedan ponuđač, ali se on u drugom krugu nije javio. Inače, pobednik tendera je sada dao ponudu koja je za preko 200.000 dinara veća nego prvi put.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti