Frtalj maraton danas u Novom Sadu

Frtalj maraton, drugi po redu, održaće se danas, 12. juna.
Frtalj maraton danas u Novom Sadu
Foto: Pixabay

Trka počinje u Ulici Miloša Bajića (kod Doma Vojske) u 9.30h.

Učesnicima će na raspolaganju biti dve trke, jedna od pet i druga od 10 kilometara.

Trasa staza Frtalj maratona ide od raskrnice Ulice Miloša Bajića i Beogradskog keja, dalje Kejom žrtava racije, Bulevarom cara Lazara, sve do raskrsnice sa Stražilovskom, gde se trkači vraćaju nazad istom rutom do raskrnice Beogradskog keja i Ulice Bajči Žilinskog, te nazad do cilja u Miloša Bajića.
 
Za učesnike trke obezbeđena je dovoljna količina vode i energetskih napitaka, a na raspolaganju će im biti i 20 volontera Crvenog krsta Novog Sada. 
  • Dođoš

    12.06.2022 23:59
    Trebalo bi da sve ostane kako je i bilo i da se ništa ne menja jer promene nisu "novosacke", novosadski je da mrzim ceo svet sa kibicfenstera
  • Lala

    12.06.2022 09:30
    Dokle više?
    Za one koji imaju frtalj mozga, ovo je bitan događaj. I zbog tako važnog događaja (trčanje po betonu, kroz grad, zagađenim ulicama) se zatvara saobraćaj i menjaju trase GSP. Hajde da gradske službe malo upotrebe mozak pa, eventualno, izmeste maraton na nasip od Šodroša do Veternika a ako treba i do Jame u Begeču. Ili u kamenički park. Slično je i sa trećerazrednim moto trkama po Mišeluku. (Koje "zatvore" most Slobode!)
    Kako se kojoj budali digne, tako "reguliše" saobraćaj u gradu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti