Fekalije zagadile izvor kod Dečijeg sela

Fekalije koje se slivaju iz farme svinja na obodu Kameničkog parka zagadile su izvor vode koji koriste Dečje selo i stanari u njegovoj okolini.

Fekalije koje se slivaju iz farme svinja na obodu Kameničkog parka zagadile su izvor vode koji koriste Dečje selo i stanari u njegovoj okolini.

Kako navodi Press, žitelji Kamenice, ogorčeni ovakvim ishodom, najavljuju tužbe i tvrde da im je zdravlje ozbiljno ugroženo jer je voda već dva meseca neispravna za piće, a gradske službe ne reaguju. Portparol "Gradskog zelenila" Ivan Nožinić potvrdio je da bi situacija uskoro mogla da postane alarmantna i da je obaveštena komunalna inspekcija, koja još nije donela konačnu odluku po pitanju sporne farme.

Predsednik mesne zajednice Sremska Kamenica Damir Zobenica kaže da trenutno na teritoriji ovog naselja postoje četiri ili pet farmi koje prave probleme građanima i da deo Kamenčana planira radikalnije akcije, poput blokada ulica i protesta pred Gradskom kućom ako nadležni ne budu reagovali.

  • BokiNs

    15.09.2011 14:59
    Dok komunalci hapse i rasteruju bakice ispred futoske pijace i ostalih mesta,krupni igraci rade sta hoce samo dok neko zmuri na to sve i debelo zaradjuje
  • Una

    15.09.2011 08:57
    :::::::
    Sta rade komunalci????????????????????????
    U citavom ovom haosu bar neko misli i na gradjane...... Hvala MZ i Damiru Zobenici, koji se jedini bore za svoje gradjane i njhove probleme...... Dok je takvih ljudi, postoji nade za nas.....
  • Maki021

    15.09.2011 07:04
    Svinje
    Ovu farmu mora da drži neki "rođo" kao što je moj prvi komšija. Doduše, on baš nema farmu, to je nekoliko svinja, a čini mi se da tu ima i nekih meketala, trenutno ne živim tamo. Smrdi cela ulica od njih, smrdi veš, smrdi i kosa ali njima to ne smeta, još su počeli i da prodaju stočnu hranu pa sada redovno i traktori cirkulišu kroz našu lepu cvetnu ulicu. Pošto u okolini žive normalni ljudi dugo vremena niko nije hteo da se žali dok meni nije pukao film (više niko od prijatelja nije hteo da dođe u posetu, naročito leti) i napisala žalbu sanitarnoj (ili ekološkoj, ni oni sami ne znaju šta ko treba da radi) inspekciji. Inspekcija bila, merila, na kraju ništa od posla - zaključili su da je svinjac udaljen čak 12 metara od najbližeg zida naše kuće (eh, da je 10 onda bi mogli nešto da urade, tako rekoše). Zanimljivost je da su, pri odlasku, nosili zamotuljke novina iz kojih su virili šunka i kobasice... I osta nam komšija da smrdi, pobedonosno ovaj put! O Kamenici je reč, deo oko milicijske škole...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti