Izabrani projektanti buduće, duplo veće zgrade Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine pronašao je projektanta zainteresovanog za izradu tehničke dokumentacije za proširenje ovog objekta u Novom Sadu.
Izabrani projektanti buduće, duplo veće zgrade Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine
Foto: 021.rs

Reč je o grupi ponuđača: DBA doo, Elsing Group, Neo inženjering, Geomehanika i NS Geodet.

Grupa se jedina javila na tender i ponudila svoje usluge po ceni od 9,5 miliona dinara sa PDV. 
Njihova ponuda je prihvaćena, te će se oni baviti planovima Zavoda da u budućnosti posluje u duplo većoj zgradi, na tri etaže i na do 5.000 kvadrata prostora.
 
Kako je 021.rs pisao, mnoge prostorije u sadašnjem Zavodu, koji zadovoljava potrebe Vojvodine, male su i/ili neuslovne. Uslove za adekvatan rad ne ispunjavaju sala za davanje krvi, toaleti, hladnjače, laboratorije, prostorija za vozače, čajna kuhinja, garderober i administrativne sale.
 
Ovo je ponovljena javna nabavka budući da na prethodnom tenderu nije bilo ponuda zainteresovanih projektanata.
 
Koje su sve novine planirane rekonstrukcijom i dogradnjom zgrade Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine u Hajduk Veljkovoj saznajte u detalje OVDE.
  • Nenad

    22.06.2022 20:02
    DBA doo, tj Đorđe Bajilo, dežurni režimski arhitekta za Novi Sad. Koji je ovo već posao koji radi sa gradom, i koji put da je jedini učesnik na tenderu? Eto teme za istraživanje.
  • Igor

    22.06.2022 17:20
    Tamo sada radi 50-ak ljudi, a na platnom spisku njih 100-tinak. Neće valjda sad svi morati da dolaze na posao?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.