Štrandaroši pomažu lečenje malog Ivana Davidovića

Nova akcija "Humanitarni ponedeljak" biće namenjena Ivanu Davidoviću.
Danas, 27. juna, ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca. Kutije u koje građani mogu da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.
Ivan boluje od autizma, slabo govori i zbog toga mu je odlazak kod defektologa i logopeda neophodan, kako bi se razvio na tom polju.
Pored problema sa govorom, socijalno okruženje Ivanu stvara neki drugi svet koji on mora da savlada. Nerazumevanje okruženja, socijalnih normi i običaji Ivanu su prepreka za savladavanje "običnih" stvari. Novac koji će se prikupljati potreban je za defektološke i logopedske tretmane, takođe intenzivnije stimulativne terapije hipoterapije i neuro fid bek terapije.
 
U prethodnoj akciji za lečenje Gabrić Aleksandra prikupljeno je 222.990 dinara.
 
Inače, građani koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.
  • dokaz

    24.06.2022 10:30
    koliko ima sebicnosti u ovoj drzavi. Bitno da ima MILIONA za nekakve prenose fudbalskih utakmica koje ne interesuju ali ni 0% vise od pola stanovnistva, a ovamo se zica i pokrecu akcije da se izlece ova jadna deca. Sramota i moralni bankrot ali totalni i celog drustva i svakog pojedinca koji "uziva" u svojim razbibrigama po kojekakvim kladionicama. Na racun svih nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti