FOTO: Prodaju se dva odlična stana u Petrovaradinu, do centra vam treba nekoliko minuta

Petrovaradin je deo grada koji vam može ponuditi mir, iako se nalazite samo na nekoliko minuta od centra Novog Sada.

Iz tog razloga, blizina Fruške gore, Dunava, svih potrebnih objekata za život, Petrovaradin postaje sve atraktivniji onima koji planiraju kupovinu nekretnine.

Na sajtu nekretnine-novisad.rs, NS-Group nekretnine oglasile su na prodaju dva novoizgrađena stana u Petrovaradinu. Oba su izgrađena prošle godine i ne zahtevaju nikakvo ulaganje. 

Stan smešten u Preradovićevoj ulici odlično je opremljen i ima 44 kvadratna metra. Nalazi se u potkrovlju zgrade koja je useljena prošle godine. 
 
 
"Fantastičan stan na odličnoj lokaciji na sedam minuta od centra grada. Stan je dorađivan nakon useljenja. Tu su odlične i komforne sobe, bez ikakvog ulaganja", poručuju u NS-Group nekretnine.
 
  
 
Stan je, inače, dvosoban, sa daljinskim grejanjem na gas. Cena ovog objekta je 88.000 evra. 
Još jedan stan iz Preradovićeve oglašen je na prodaju. Takođe je dvosoban, uknjižen je na vlasnika 1/1 i odmah je useljiv. 
 
 
"Ne zahteva ulaganja i nalazi se na prvom spratu stambene zgrade. Stan je odličnog rasporeda, takođe poseduje terasu od tri metra kvadratna, a kuhinja je fizički odvojena. Grejanje je centralno na gas sa kalorimetrima. Od samog centra grada je udaljen svega sedam minuta. U blizini su supermarketi, radnje, pekara, autobuske stanice", navodi se u opisu oglasa za ovaj stan.
 
  
 
Kako stan ima 41 metar kvadratni, tako je cena tek nešto iznad 84.000 evra.
 
  
 
Više informacija o ovim objektima pogledajte na sajtu NS-Group nekretnine, odnosno OVDE.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti