VIDEO: "Eling plan" - uspešna novosadska priča

U prisustvu više od 200 uglednih zvanica iz sveta projektovanja, inženjeringa i građevinarstva, firma "Eling plan" je 17. juna svečano obeležila svoj deseti rođendan.
Da li zbog prelepog ambijenta hotela "Nordic Resort" na obroncima Fruške gore, muzike za koju su se pobrinuli bend Tanje Banjanin i Tamburaški ansambl "Velos" ili šarmantne Nataše Ilić Jovanović, pod čijom voditeljskom palicom je besprekorno tekla organizacija večeri, svi su se složili u sledećem - proslava jubileja "Eling plan"-a je bila sjajna. 
"Eling plan" osnovan je 2012. godine, u Novom Sadu, u privatnom vlasništvu i trenutno je jedna od vodećih firmi u regionu, koja se bavi inženjeringom, izradom multidisciplinarnih projekata, poslovima energetske efikasnosti objekata i poslovima zaštite od požara. 
 
"Eling plan" je tokom 10 godina iskustva i razvoja uspeo da formira timove visokoobrazovanih stručnjaka-specijalista, koji su u stanju da u potpunosti odgovore zahtevima tržišta i uspešno iznesu poslove projektovanja industrijskih, infrastrukturnih, rezidencijalnih i stambenih objekata, administrativno - poslovnih zgrada, objekata namenjenih obrazovanju i drugih objekata različitih nivoa složenosti.
 
U želji da se investitorima na jednom mestu ponudi kompletna usluga projektovanja i konsaltinga, usvojen je i princip poslovanja firme "Eling plan" - "Od ideje do upotrebne dozvole"
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti