Besplatni turistički obilasci centra grada i Petrovaradinske tvrđave

Udruženje vodiča Novog Sada od srede, 6. jula, organizovaće besplatne promotivne turističke obilaske Novog Sada i Petrovaradinske tvrđave.
Besplatni turistički obilasci centra grada i Petrovaradinske tvrđave
Foto: 021.rs
Besplatne ture "Upoznaj Novi Sad" i "Upoznaj Petrovaradinsku tvrđavu" biće organizovane od jula do oktobra ove godine.

Turistički obilasci će se u ovom periodu organizovati sredom, petkom i subotom na srpskom i engleskom jeziku. Početak tura će biti u Info centru Turističke organizacije Grada Novog Sada na Trgu slobode.

Sredom i petkom od 17 časova svi zainteresovani mogu kroz šetnju užim centrom Novog Sada saznati interesantne priče i anegdote koje su vezane za istoriju ovog dela grada, dok se subotom od 10 časova kreće u obilazak jedne od najkompleksnijih, najvećih i najočuvanijih fortifikacija Evrope.
 
Predviđeno je da obilasci traju između sat i sat i po vremena, a maksimalno po jednoj grupi može da učestvuje 20 osoba.
 
Svi zainteresovani mogu da se prijave na sajtu Turističke organizacije Grada Novog Sada, gde će moći da izaberu turu i termin koji im odgovara: https://novisad.travel/booking-tura/
 
Bitno je napomenuti da je broj osoba po turi ograničen i da je potrebno prijaviti se na vreme.
  • Nenad

    03.07.2022 09:58
    Besplatno
    Besplatni obilasci grada, besplatne pripreme za prijemni, besplatni zdravstveni pregledi... Nikad nisam cuo za besplatne vodoinstalaterske i automehanicarske radove. Nije cudo sto se kod nas ne cene intelektualne usluge kada ih ne cene ni oni koji ih pruzaju.
  • K

    03.07.2022 09:12
    K
    A naosnovu cega da naplatite?! Ceo centar je razoren i blokiran! O objektima bolje da nepisem! Tiristima trebate vi placati stosu uopste i dosli u NS!!!
  • NS

    03.07.2022 08:09
    Obilazak prve podzemne garaze u nastajanju...ne zaboravimo i na radnike 65+

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti