Gitarista novosadskog benda slomio nogu na bini tokom Blokstok festivala

Gitarista novosadskog "pankburaškog" benda Zbogom Brus Li Branislav Smuk, slomio je nogu dok je nastupao na Blokstok festivalu.
Gitarista novosadskog benda slomio nogu na bini tokom Blokstok festivala
Foto: 021.rs

Blokstok su ove godine obeležili novosadski sastavi kao što su Atheist Rap, Love Hunters, Šinobusi, Ritam Nereda, Pero Defformero.

Naravno, među onima koji su publici pružili odličnu svirku bio je i čuveni Zbogom Brus Li.

U nameri da pruže što bolju zabavu brojnoj publici, neki su i malo preterali. Odnosno, bili su 100 odsto pank. Gitarista ZBL-a Branislav Smuk je, skačući, slomio kost.
 
"Blokstok Festival je uspeo. Sve je pucalo, pa i kosti. Hvala vam publiko draga i odličnim organizatorima koji su me brzo zbrinuli. P. S. Izbegavajte skakanje po bini kada se bližite pedesetima. Živeli", napisao je Smuk na Fejsbuku.
 
Smuku su brojni prijatelji na objavi poželeli brz oporavak i skori povratak na binu. 
 
  
  • Трубадур

    04.07.2022 23:11
    Гитара
    и нога... Е, до м*га!
  • mrva

    04.07.2022 17:32
    Tribe hockey
    Bolje rolere da vozis ,zagrej se pre skakanja.Tribe je sa tobom drzi se..
  • Jelena

    04.07.2022 11:04
    Kakva sjajna atmosfera obe veceri! 5 banki ili ne, cela ekipa na bini je odusevila i bravo jos jednom za zvuk i energiju svih bendova!!!
    Ziveo Novi Sade, ima nade :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti