FOTO: Tvrđava se sprema za Exit, postavljaju se bine

Petrovaradinska tvrđava je orgađena ogradama i prepuna radnika koji postavljaju bine i druge sadržaje pred predstojeći festival Exit.
FOTO: Tvrđava se sprema za Exit, postavljaju se bine
Foto: 021.rs

Kako se uverila reporterska ekipa 021.rs, Tvrđava je uglavnom u velikom oblaku prašine jer danima nije padala kiša i sve je suvo. Za to vreme su svuda u toku radovi, dok prolaze razna dostavna vozila i druge mašine.

Neke od većih bina, kao što je Mejn izgledaju već sada potpuno spremne za početak festivala, dok postavljanje nekih manjih, još uvek nije ni počelo.
Od radnika se može čuti da zbog vrućina neki od njih proteklih dana rade uglavnom od rano ujutru po nekoliko sati i onda sledi pauza do kasno popodne, kada se vraćaju na Tvrđavu i da im se čini će svi stići da urade svoj deo u narednih dan ili dva, jer većini ovo nije prvi put da spremaju Tvrđavu za Exit.
 
U rasporedu na Tvrđavi nisu primetne ni posebne novine u odnosu na festivale prethodnih godina i čini se da će svaka bina, šank, pa i kanta za smeće biti na istom mestu gde i ranije, tako da posetiocima kojima ovo nije prvi dolazak na festival, neće biti teško da se snađu.
 
 
Na ulazima se nalaze i kapije gde će se pregledati karte i obavljati pretres, a u podnožju Tvrđave preko puta Lovotursa počeli su da rade punktovi za zamenu vaučera/ulaznica za narukvice, ali za sada nije bilo gužvi i tek se očekuju prvi posetioci.
  • Milan

    07.07.2022 13:55
    Tražite drugu lokaciju za fest
    Ne znam gde u svetu se održava megalomanski festival u centru grada pa još u zaštićenom objektu.
  • /

    05.07.2022 20:26
    //
    A zašto sa Štranda mora da trešti sedam dana 24h? Jeste kamp tu smešten, ali nisu bine. I da, pojavio se podatak da se očekuje 200.000 posetilaca. Raspašće se tvrđava.
  • Slucaj

    05.07.2022 18:26
    Neki dan sam promasila put pa otisla na tvrdjavu. Bilo mi je neprijatno sto vozim po njoj. Treba zabraniti svaki saobracaj. Parkiraj dole pa u setnju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti