VIDEO Vulin pred početak Exita: Policija štiti i Novosađane i posetioce, ali nemojte se drogirati

Pripadnici policije će učiniti sve da posetioci Exita budu bezbedni i sigurni, ali će svaki diler droge i konzument droge biti strogo kažnjen, rekao je minsitar policije Aleksandar Vulin.
Vulin je to rekao prilikom obilaska Petrovaradinske tvrđave na kojoj danas počinje Exit.
"Učinićemo sve da svakog narko-dilera uhapsimo i privedemo pravdi, ali isto tako ni konzumenti narkotika neće biti pošteđeni, učinićemo sve da im maksimalno otežamo mogućnost za kupovinu i konzumiranje narkotika. Dođite na Exit, uživajte u muzici, ali nemojte da se drogirate, nema opravdanja da upropaštavate svoj i tuđe živote", istakao je Vulin.
"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz različitih organizacionih jedinica će koordinisanim i marljivim radom, kao i prošle godine, učiniti sve da posetioci Exita budu bezbedni i sigurni, baš kao što ćemo učiniti sve da se svakodnevni način života Novosađana zaštiti. Mi za četiri dana trajanja Exita očekujemo prisustvo preko 200 hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva, veliki broj pripadnika policije angažovano je na obezbeđenju prostora na kome se festival održava, ali su pripadnici policije i 24 časa angažovani na obezbeđenju kampa za posetioce festivala, na Štrandu. 
 
S obzirom da se protiv naše države vodi specijalni rat i da su lažne dojave o postavljenim bombama česte, posebnu pažnju posvetili smo aktivnostima protivdiverzione zaštite, preventivni protivdiverzioni pregledi vršiće se svakodnevno", poručio je Vulin. 
 
 
Dodao je i da će biti angažovani i pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade Novi Sad, te da će posebno biti angažovani prilikom održavanja vatrometa.
  • haha

    08.07.2022 11:08
    Ja garantujem da su namerno njega poslali da to kaze da nas sto vise zajebavaju
  • Mire NS

    07.07.2022 20:30
    To
    Ću ja, umesto vas!!!
  • Sabahudin

    07.07.2022 19:34
    Omerović
    Droga i EXIT?!?!
    Nema tu nikakvih dodirnih tačaka...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti