Štrandaroši pomažu da mali Marko dobije potrebne terapije

"Humanitarni ponedeljak" na Štrandu će 11. jula biti posvećen malom Marku Nikoliću, a posetioci plaže će umesto ulaznice ubacivati donacije za njegovo lečenje.

Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od osam do 19 časova.

Marko je dečak vedrog duha koji pred sobom ima razvojni izazov. Sa tri godine dijagnostikovan mu je pervazivni razvojni poremećaj. Poteškoće na koje nailazi su u oblasti pažnje, govora i motorike.
Novac koji će se prikupljati potreban je za defektološke i logopedske tretmane kako bi postigao što bolje rezultate u ovoj oblasti razvoja.
 
U prošlonedeljnoj akciji prikupljanja sredstava za lečenje Milana Zrnića prikupljeno je 239.270 dinara, navode u Gradskom zelenilu, koje je organizator akcije. 
 
Svi građani koji imaju potrebu za finansijskom pomoći za lečenje svoje zahteve mogu da dostave na glavnu blagajnu Štranda.
  • Pmila ns

    10.07.2022 19:47
    Idemo
    Ici cu sutra do Stranda i ne mislim da je ponedeljak mrtav dan. Ne idu svi na more. Srecno decko, dobrom se nadam:))
  • Tamo 'vamo

    09.07.2022 20:30
    Subota ,nedelja,kada je milion ljudi na strandu ,tada pravite akcije. A ne mrtvi ponedeljak

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.