Policija sprovodi preventivne preglede u NIS-u: "Naftna postrojenja pod posebnom pažnjom"

Naftna postrojenja su pod posebnom pažnjom policije, rekao je na današnjem sastanku sa rukovodiocima NIS-a ministar policije Aleksandar Vulin.
Vulin je poručio da se protiv naše države vodi specijalni rat i da zbog lažnih dojava o bombama kontradiverzioni timovi MUP-a obavljaju preventivne preglede i u objektima NIS-a kako naftna industrija ne bi prestajala sa radom. 
Na sastanku je istaknuta vrlo dobra saradnja MUP-a sa predstavnicima kompanije NIS, a posebno u proteklih godinu i po dana. 
Generalni direktor kompanije NIS Kiril Tjurdenjev pohvalio je rad pripadnika Jedinice za bezbednost na rekama i njihovu borbu na suzbijanju i sprečavanju krijumčarenja akcizne robe na rekama, pre svega nafte i naftnih derivata.

Teme

NIŠ
  • Pićuka

    14.07.2022 17:17
    A koji su to iz policije koji proveravaju?
  • H

    14.07.2022 13:45
    Specijalni rat
    Onaj ko je postavio ovog za ministra vodi specijalni rat protiv Srbije?
    Vrati li tetki pare?
  • ex chapman

    14.07.2022 13:33
    ekspert
    najbolje on licno sve da isproverava.
    samo prvo nek stavi one lazne naocare sto je nosio da bi mogao da dezertira.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti