FOTO: Oštećenje kolovoza na Žeželjevom mostu, radovi u nedelju

Kolovoz na Žeželjevom mostu oštećen je u delu desne trake, u smeru ka Petrovaradinu, što je navelo pojedine Novosađane da ovaj problem prijave našoj redakciji.
FOTO: Oštećenje kolovoza na Žeželjevom mostu, radovi u nedelju
Foto: 021.rs

Kako se reporter 021.rs uverio na licu mesta, oštećenje je vidljivo i, barem za sada, nije direktna pretnja vozačima.

Samo oštećenje pojavilo se, kažu Novosađani, ove nedelje na spuštanju s mosta i predstavlja izdignuće, što bi s vremenom moglo da navede vozače da zaobilaze oštećenje i time načine saobraćajni prekršaj na mostu.

Kako za 021.rs navode u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije, "Putevi Srbije" će sanirati oštećenje u nedelju, 17. jula.
 
 
Podsetimo da se na Žeželjevom mostu u četvrtak, 14. jula, dogodio lančani sudar u kojem je jedna osoba povređena.
  • Nebojsa Tmusic

    19.07.2022 07:04
    A O POLOMLJENOJ RASVETI NA MOS
    A o 90% polomljenih svetiljki koje noću obasjavaju most , ni rijeći . . .
  • Djuri

    16.07.2022 17:11
    A Varadinski godinama.
    Iz pravca Petrovaradina bukvalno udaris u ,,bankinu,, na sred puta i godinama tako ,konacno su poceli da krpe rupe na kolovozu u Beogradskoj kapiji,bravo ali bankina…
  • Dr

    16.07.2022 13:56
    Šljunak na ulicama "grada"
    Po celom gradu, na saobraćajnicama se nalaze gomile rasutog šljunka (koji je ispao iz kamiona vajnih investitora) i koji samo čeka da neki vozač proklizne i neko se povredi ili nešto gore...
    Niko ne reaguje, stajaće tako mesecima, kod Hayata se već zacementirao za bulevar, u Fruskogorskoj još nije, sveže je prosut...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti